Külföld

Semmi rosszat nem tett – állítja a reality show-ból ismert republikánus lelkész, aki beragasztotta öt gyerek száját

Mohos MátéMohos Máté

2022. április 13. 14:41

Szerinte megérdemelték, mert hangoskodtak az iskolában.

Közleményt adott ki John Raymond tiszteletes, akit Lousiana állam lakói a Survivor című reality-ből, illetve a republikánus párt tagjaként is ismerhetnek: nem tartja helytelennek, hogy szigetelőszalaggal beragasztotta öt, az általa igazgatott iskolában tanuló gyerek száját.

A Lakeside Christian Academy vezetőjét kiskorúak ellen elkövetett kegyetlenséggel gyanúsítják. Ő azt állítja a Daily Advertiser szerint: csupán azért tett így, mert a gyerekek túl hangosan és sokat beszéltek az órán.

Felidézte, hogy a gyerekek tanára sírva kereste meg őt, és kész volt arra, hogy felmondjon a gyerekek viselkedése miatt. Ezután, mivel az iskolában „nem tűrik a zaklatást”, úgy döntött, hogy drasztikus módszerekkel tanítja móresre a gyerekeket.

Az öt tanulónak azt mondta: vagy jön a ragasztószalag, vagy büntetésbe kerülnek. Mind az öten inkább a ragasztást választották, ami Raymond szerint nem gátolta a légzésüket. Elmondása szerint azután vette le „figyelmesen” a szalagokat, hogy helyettese rosszallását fejezte ki a büntetés módszere miatt.

Nyitókép: Lakeside Academy

#Külföld#büntetés#gyerek#iskola#lelkész#ragasztó#száj#republikánus#igazgató

Címlapról ajánljuk