Külföld

Ronaldinho Gattyán pártja mellett kampányol az Instagramon

rtl.hurtl.hu

2022. február 12. 17:18

Alighanem megvan a kampány egyik legváratlanabb mozzanata.

Meglepő helyről tolták meg a Gattyán György által alapított Megoldás Mozgalom szekerét a választasi kampány első hivatalos napján. A tavaly decemberben bejegyzett párt vezetőit a 97-szeres brazil válogatott, világbajnok, aranylabdás focista, Ronaldinho biztosította támogatásáról egy Instagram-posztban.


A Barcelona és az AC Milan egykori sztárja egészen pontosan ezekkel a szavakkal köszöntötte Gattyánékat egy videóban, amelyet magyar felirattal is elláttak, és a végén Megoldás Magyarországért neve és szlogenje is feltűnik.

„Kedves barátaim, Gyuri és Viktor! Ti igazi példaképek vagytok világszerte, mint sportvezetők. Minket a sport szeretete jóbarátként összehozott. Én most is veletek vagyok, és biztosítalak benneteket minden támogatásomról. Hatalmas öklelés és sikert a MEMO-val!”

Gattyán és Huszár Viktor, a párt digitalizációért felelős alelnöke 2014-ben alapította meg a teqball nevű sportágat, ami gyakorlatilag egy hajlított asztalon játszott lábtenisz. Bizonyára erre utalt Ronaldinho, amikor világszerte példaképnek tartott sportvezetőnek nevezte őket.

 

#Külföld#ronaldinho#megoldás mozgalom#gattyán györgy#Választás 2022

Címlapról ajánljuk