Külföld

Szabadlábon távozott a brit férfi, aki lenyomta összepiszkított alsónadrágját egy gyerek torkán

Mohos MátéMohos Máté

2022. február 10. 16:56

Azt állította, hogy vele is ezt csinálta az apja, amikor fiatal volt.

Sikeresen hivatkozott gyerekkori traumáira az a 42 éves férfi, akit azzal vádoltak, hogy egy ürülékkel szennyezett alsóneműt nyomott le egy gyerek torkán. Azt állította: gyerekkorában a saját apja is csinált vele hasonlót.

A férfi azután támadt rá a gyerekre, hogy annak része volt egy bizonyos „incidensben”, aminek a részleteire a gyanúsított nem emlékszik. Csak arra, hogy felháborította a gyerek magatartása.

A gyanúsított és az áldozat ekkor egy épületben tartózkodott. Az Independent cikke nem részletezi, hogy miért, de hasonló esetekben a brit sajtó a bíróság kérésére el szokta hallgatni azt, hogy a felek között rokoni kapcsolat van – így lehet, hogy a szóban forgó gyerek a fia, vagy nevelt fia volt a gyanúsítottnak.

A gyerek összepiszkította az alsóneműjét, és az emeletre futott, hogy lecserélje. A férfi követte, és a gatyával a kezében talált rá az áldozatra.

Ekkor elvette tőle az alsóneműt, megragadta a tarkójánál, és a másik kezével kifeszítette a száját. Ezután nyomhatta le a gyerek torkán a ruhadarabot.

A gyerekre anyja talált rá: vér és ürülék volt ekkor a szájában. Kórházba is vitte, ahol ellátták. A férfit ezután hamarosan letartóztatták. 18 hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott, és 100 fontot kell fizetnie a fiatalnak.

#Külföld#alsónadrág#gyerek#fekália#bíróság#egyesült királyság#erőszak

Címlapról ajánljuk