Külföld

Részeg, bedrogozott rendőrt találtak a lopott autóban

rtl.hurtl.hu

2022. január 31. 13:27

Aki egyébként segédlelkész egy romániai templomban. 

Nagyot néztek egy ellopott autóra vadászó rendőrök a romániai Teleorman megyében, amikor Nanov településen rábukkantak céges járműre. Abban ugyanis egy rendőr ült, aki nemcsak részeg volt, de még kábítószer hatása alatt is állt – jelentette a helyi sajtó.

A Krónika Online cikke szerint az autó eltűnését szombaton jelentette be egy alexandriai cég. Az autónak végül az Alxendria mellett található Nanovban állták útját a rendőrök, és ekkor derült ki, hogy a járművet egy 27 éves kollégájuk lopta el.

A férfinál 0,35 mg/l légalkoholszintet mértek, és pozitív lett a pszichoaktív szerek jelenlétét kimutató tesztje is – közölte a Krónika. A férfit egy egészségügyi intézménybe szállították további kivizsgálásokra, valamint bűnvádi eljárás indult ellene tiltott szerek befolyása alatt történő gépkocsivezetés és minősített lopás miatt – írta a lap.

A romániai sajtóban megjelent információk szerint az érintett rendőr a szabadidejében segédlelkész egy templomban. Az ottani hívők értetlenül állnak az eset előtt, és azt mondták az ImpactNews24 című lapnak, hogy „kedves és tisztelettudó gyerek” volt. A lap a közzétette a rendőr elfogását mutató térfigyelőkamerás felvételt.

Nyitókép: YouTube/ Stiri Teleorman

#Külföld#rendőr#románia#autólopás#ittas vezetés#drog#kábítószer

Címlapról ajánljuk