Külföld

Videó: óvszereket lyukasztott ki tűvel egy fiatal lány a nagyszebeni Auchanban

rtl.hurtl.hu

2022. január 25. 20:15

Büszkén feltöltötte az internetre az akcióról készült felvételt. Az áruház közleményben próbálta nyugtatni a vásárlókat.

Egy bizarr, mobiltelefonnal készített felvételt töltött fel egy román lány a TikTokra, amelyen az látható, hogy biztosítótűvel szurkál ki becsomagolt óvszereket a nagyszebeni Auchan áruházban – írta a Főtér. A hármas csomagolású termékekből vesz ki egyet-egyet, tűvel kiszúrja őket, majd gondosan visszateszi őket a dobozba, azt pedig a polcra.

Háromból egy, vajon mekkora az esély?

– mondja a lány a felvételen, akinek a motivációjára nem derült még fény.

Az áruházlánc a videó nyilvánosságra kerülése után közleményben tudatta, hogy minden áruházában elrendelte az óvszeres dobozok átvizsgálását, az érintett nagyszebeni üzletben pedig minden, a polcra kihelyezett óvszert tüzetesen átvizsgáltak. Emellett plakátokat is kihelyeztek, amelyeken a „csínyre” figyelmeztetik a vásárlókat, és felkérik őket, hogy jelezzék, ha megrongált terméket találtak. A videón szereplő lány ellen rendőrségi feljelentést tettek.

Az Auchan azzal is próbált mindenkit megnyugtatni, akik esetleg vettek a sérült termékekből, hogy kevés a valószínűsége, hogy a kilyukasztott óvszerek kikerülhettek az üzletből. Az áruházlánc szerint ugyanis rendszerint a pénztárosok és a vevők is megvizsgálják a termékek csomagolását. A hétköznapi tapasztalat azonban a Főtér cikke szerint egyáltalán nem ez.

Nyitókép: Youtube

#Külföld#óvszer#románia#auchan#áruház

Címlapról ajánljuk