Cápák között

Quantum

rtl.hurtl.hu

2022. január 16. 20:00

A Cápák között 4. évadának 3. részében tűnt fel a Quantum, akik a K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíj jelöltjei lettek.

A K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíjra jelölt vállalkozások sikerének záloga az innováció, a fenntarthatóság és a pénzügyi tudatosság. Legfőbb jellemzőik az újító szándék, a hatékonyság növelés, a magas szintű szakmai kompetencia, a racionális üzleti terv, a hatékony marketingstratégia, valamint a tulajdonos maximális elkötelezettsége.

A Quantum

Magyarország első 100 százalékban digitális diákszövetkezetét azért hozta létre a két jóbarát, Bege Áron és Bőhm Zsombor, mert a diákmunkával kapcsolatos adminisztrációval együtt járó időt és energiát szerették volna spórolni. Az online működő iskolaszövetkezetük ezért teljes mértékben automatizálja a cégek és a diákok közötti együttműködést, a szerződéstől a kifizetésig.

 

Az egy éve működő cég tavaly augusztusban 10 millió forint feletti árbevételt ért el, jelenleg 25 céggel van szerződésben, és eddig 150 diáknak segített munkát adni. A hatalmas növekedési potenciállal bíró vállalkozás idén 1 milliárd forintos forgalom elérését tervezi, majd a magyar diákok külföldi távmunkába közvetítését is szeretnék beindítani. Ebben segítségükre lesz Balogh Levente és Balogh Péter is, aki a Cápák közül beszálltak a csapat pénzügyi támogatásába és mentorálásába.

A Quantum tavaly ősz óta a Start it @K&H inkubátorprogram inspirációs közösségében fejlődik, ahol a szakértő mentorok, a sokat tapasztalt alumni csapatok és a hazai és nemzetközi kapcsolatrendszer is segíti a csapat tovább lépését.

Miért a Quantum a Cápák között K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíj egyik jelöltje?

Az Áron és Zsombor által megálmodott ötlet és a megvalósítás folyamata egy igazi start-up sikertörténet, mely kiváló példa és inspiráció minden vállalkozó szellemű fiatalnak. A saját élethelyzetükben egy személyesen megtapasztalt problémára kerestek megoldást, megvizsgálva a teljes folyamatot és a folyamatban résztvevő szereplők igényeit.

#Cápák között#quantum#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk