Keresztanyu

Sokkoló titkokra derült fény a Keresztanyu harmadik évadában

rtl.hurtl.hu

2022. május 3. 17:38

A sorozat ezúttal is több meglepetést tartogatott a nézőknek. Összegyűjtöttük, melyek voltak azok, amiktől nemcsak a Keresztanyu karaktereinek, de a rajongóknak is leesett az álluk.

Mikola Viki apja

A második évad végén visszatért Mira Sukorov, ám ekkor még nem számíthatott rá senki, hogy hosszú évek után Viki nemcsak édesanyját kapja vissza, hanem az is kiderül számára, hogy ki a vér szerinti apja. A hír az „újdonsült” apukát is meglepte, hiszen ő nem volt más, mint a Keresztanyu motoros rosszfiúja, Mikola Szaparenko.


Huba anyja Szvetlana – Huba és Gina testvérek  

Óriási meglepetés érte Babosékat is, amikor a Huba örökségéről szóló levelet kézhez kapták. A lámák mellett a különc fiúnak lehetősége nyílt jobban megismernie édesanyját és nővérét, aki eddig teljesen más szerepet töltött be az életében. Bizonyára senki sem gondolta, hogy Szvetlana lehet Babos exe, aki a rocker apukára bízta gyermekét. Viszont Gina és férje nem voltak olyan lelkesek a semmiből felbukkanó öcsike hírétől.


Huba biológiai apja nem Babos  

Miután Huba visszakapta édesanyját és féltestvérét, azonnal el is költözött Makkosszállásról, hogy Szvetlanával lehessen. Igaz, ami igaz, anya és fia le sem tagadhatták egymást, hiszen rengeteg közös volt bennük, nem úgy, mint édesapjával, Babossal. A rocker mindig is furcsállta, hogy imádott fia mindenben különbözik tőle, ez sem volt véletlen. Szvetlanát évtizedek óta mardosta a bűntudat, amiért hazudott Babosnak közös gyermekükről. Az az igazság, hogy Huba valójában nem a zenész fia, ám ez a titok véletlenül rossz kezekbe került, így Babos exe kénytelen volt színt vallani egykori szerelmének, aki követelte, hogy árulja el azt is, ki Huba biológiai apja.


Damil mégsem Tatjana apja – Szemereki nem Tatyika nagyapja  

Ha már az apaságnál tartunk, akkor Tatjana Tatarenko története sem maradhat ki. A második évadban kiderült, hogy Krisztina örökbefogadott lányának Damil az édesapja. A hír megdöbbentő volt, és bár nagy zavart keltett, mégsem érintette annyira rosszul a kis Tatyika anyuskáját, mint az a titok, ami később, a harmadik évadban látott napvilágot. Kriszta minden eszközt megragadott akkoriban, hogy kiderítse, ki lánya vérszerinti édesapja, ám rossz emberhez fordult segítségért. A harmadik évad végéhez közeledve ugyanis a doktornő szemrehányást tett a törtető anyukának, és közölte vele, hogy Damil nem Tatjana apja, amiből egyenesen következik, hogy Szemerekihez sem fűzik családi kötelékek a kislányt, és így a Tatarenko családot sem.


Szkander az ukrán csempészek között bujkált

Klárika nagyszájú fia váratlanul hagyta el Makkosszállást, és a községben az a hír járta, hogy Szkander a francia légióba ment szolgálni. Ám miközben hősies tetteitől zengett a piac, ő a határ túloldalán bujkált talpig feketében, Mikola és a suhancok között.  


Anatolij mégsem az, akinek hitték – Gyurka lelepleződött

Nem kérdés, kinek jutott az álcázásért járó legnagyobb díj. Róza mama negyven éve eltűnt férjéről nemcsak az derült ki, hogy életben van, de a nézők olyan titkokat is megtudhattak róla, amit a sorozat karakterei álmukban sem gondoltak volna. Pálinkás Gyurka visszatért és átvette ikertestvére, Anatolij Sukorov helyét. Mira azonban gyanakodni kezdett, és minden erejével azon volt, hogy lebuktassa a csaló Pálinkást. Amikor végre megtalálta a bizonyítékot, nem habozott: a polgármesteri vita kellős közepén állt az emberek elé, hogy leleplezze Gyurkát.


Árpa barátnője pofozta fel a színészt

A rosszfiúk világából Árpa Attila karakterét sem érdemes kihagyni, hiszen Mikola Szaparenko tartotta lázban legtöbbször a makkosszállási rendőrséget. Az egyik legemlékezetesebb jelenet a harmadik évadból talán az volt, amikor Pintér Márkék egy sztriptízbárban csaptak le ellenségükre, ahol meglepő módon az egyik táncos is segítségükre volt. Czakó Alexandra egy csinos táncosnő szerepébe bújt, aki egy kiszámíthatatlan pofonnal állította meg Árpa Attila karakterét a sztori szerint. A történet pikantériája, hogy míg a sorozatban nem fűzte őket romantikus szál egymáshoz, addig a való életben egy párt alkottak a színészek.

  
#Keresztanyu#3. évad#sokkoló#titkok#igazság#leleplezés

Címlapról ajánljuk