Keresem a családom

A netről tudta meg, hogy ikertestvére van - állítja a filmsztár

rtl.hurtl.hu

2015. július 21. 10:50

Samantha Futerman az Egy gésa emlékirataiból lehet ismerős, Satsu szerepét játszotta a filmben. Bár szerepelt a 2013-as Képszakadásban és a The Motel című filmben is, az élet megdöbbentőbb történetet írt neki, mint bármelyik forgatókönyv. Ilyen hihetetlen történetekkel várunk majd a Keresem a családom!-ban is.

„Te úgy nézel ki, mint én!”

A napokban debütál világszerte a Twinsters című dokumentumfilm, amit Ryan Miamoto rendezett, és amiben két örökbefogadott koreai ikerlány talál egymásra, 25 évvel a születésük után.

Samantha Futerman közepesen ismert színésznőként azért viszonylag gyakran kap üzeneteket idegenektől a közösségi oldalakon, de amikor Anaïs Bordier írt neki, a lélegzete is elakadt - legalábbis ezt meséli a Huffpostnak adott interjújában.

„Te ugyanúgy nézel ki, mint én!” - írta neki Anaïs, Samantha pedig először azt hitte, hogy csak egy túlfűtött rajongó cserélte le a profilképét az ő egyik fotójára.

Néhány kattintás után azonban kiderült, tényleg egy másik személyről van szó, aki történetesen tökéletes mása az utolsó szeplőjéig is.

Samantha felhívta filmrendező barátját, és persze Anaïsnak is válaszolt - miután kiderült, hogy mindkettőjüket örökbe fogadták, mindketten 25 évvel ezelőtt, november 18-án születtek Dél-Koreában, már bizonyosak voltak benne, hogy elveszett ikertestvérükre találtak rá a másikban.

A DNS-teszt is igazolta

A lányok az interjúban elmondták, hogy bár a találkozás után teljesen biztosak voltak abban, hogy egypetéjű ikrek, elvégeztettek egy DNS-tesztet, ami szintén őket igazolta.


kép: nydailynews.com

Azóta már jártak Koreában is, ahol egy központban a világ minden tájára került, Koreából örökbefogadott gyerekek találkozhatnak, és többet is megtudhatnak a gyökereikről.

Bár a lányok irataiban még semmi nem utal arra, hogy ikergyermekként születtek, ma már több alapítvány is dolgozik azon, hogy az örökbefogadott testvérek ne szakadjanak el egymástól, vagy legalábbis tudjanak a másik létezéséről.

Anaïs és Samantha egyébként a nagy egymásra találás után megpróbálta felvenni a kapcsolatot a szülőanyjukkal is, ő azonban ettől elzárkózott.

„Rossz érzés, amikor megkeresel valakit, de ő elzárkózik a találkozás elől. Viszont megértjük, hogy neki már egy másik élete van, és örülünk, hogy mi itt vagyunk egymásnak. Ha az anyánk valamikor úgy érzi, hogy készen áll, vagy az apánk úgy érzi, hogy készen áll, vagy ha vannak testvéreink, és ők készen állnak arra, hogy találkozzanak velünk, akkor annak persze nagyon fogunk örülni. De mi megtaláltuk egymást - hogyan is kérhetnénk ennél többet?"


- mondta az interjúban Samantha.

Bár a film csak most debütál, az ikerlányok máris rengeteg üzenetet kapnak olyanoktól, akiket az ő történetük motivált, hogy maguk is elveszett családtagjaik nyomába eredjenek. Ha te is keresel valakit, és nem akarsz várni, míg a fényképe egyszer csak szembejön egy közösségi oldalon, jelentkezz a Keresem a családom!-ba, és mi segítünk, hogy egymásra találhassatok.

Címlapkép: lafemmecontermporaine.com

#Keresem a családom#ikertestvér#család#rtl

Címlapról ajánljuk