Keresem a családom

"Ezt a sztorit nagyon szeretném!"

rtl.hurtl.hu

2015. június 20. 16:27

Hát, ezt a mondatot sokszor halljuk majd még az értekezleten. Az asztalt 12-en üljük körül, de 12 egyáltalán nem dühös ember. Sőt! 12 lelkes, egymást motiváló ember, és mindenkinek volt, van már kedvenc története. Az eddig beérkezett több mint 700 sztoriból sajnos rengeteg lesz, melyet mi sem tudunk megoldani, pedig első hallásra beleszerettünk.

Beleszerettünk néhány ikres történetbe, hiszen lelki szemeink előtt már láttuk, amikor két, évtizedekkel ezelőtt egymástól elválasztott testvér megpillantja egymást. Vajon hasonlítani fognak így is? Idősen is? Ha az egyik külföldön élt csecsemő kora óta, pláne, ha Amerikában, akkor az egyik magasabb, fiatalosabb, mint az itthon maradt? És megölelik vajon egymást? És a hangjuk hasonlít? Reméljük, hogy megtudhatjuk!

Beleszerettünk a 45 éves, édesanyját legalább 30 éve kereső asszony történetébe, aki meg tudná bocsátani, hogy állami gondozásba adták, szeretné látni, megölelni a nőt, aki a világra hozta. Vajon megtaláljuk?



Beleszerettünk a családja elől érthetetlen módon külföldre szaladó fiú esetébe, aki kijelentette, hogy nem akar hazajönni. Ám így azt sem tudhatja, hogy az édesanyja nemrég meghalt! Testvére hiába keresi égen-földön. Vajon mitől menekült a fiú? Kiderül valaha is?

Beleszerettünk abba a történetbe, amikor a nevelőotthonban nevelkedett lány keresi édesanyját, aki szintén nevelőotthonban nőtt fel. Nemzedékről nemzedékre hull az átok? Megtörhető? Találkozhatnak vajon egymással?



Beleszerettünk abba a történetbe, amikor az állami gondozásból 18 évesen kikerült lány a papírokat kikérve szembesült azzal, hogy 3 testvére is van! Kettőt már önállóan megtalált, a harmadik kereséséhez kér segítséget. Egyesülhet vajon a család?

És még hány meghökkentő, szívfájdító történet van, és még mennyi lesz?! Hány esetben sikerül vajon összehoznunk a találkozót?

Ősszel a Keresem a családom sorozatban kiderül!

Szerkesztőség

Címlapról ajánljuk