Kanapéhuszárok

A Kanapéhuszárok szájukra vették Azahriah-t, Istenes Bencét, Demcsák Zsuzsát és Gáspár házaspárt is

rtl.hurtl.hu

2023. december 1. 21:15

A kanapéhuszárok nem voltak egy véleményen Azahriah sikerét illetően, ám mindegyiküket megbotránkoztatta Istenes Bence viselkedése a Sztárboxban. Gáspár Győző és Bea asszony rapje után viszont tátva maradt a tévénézők szája. 

Azahriah, Győzike, Az Árulók és Sztárbox – így telt a kanapéhuszárok előző hete

Újdonságok és régi ismerősök egyaránt a TV elé szegezték a kanapéhuszárokat a múlt héten. Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban első hete szinte mindenkit lehengerelt. Azahriah személye és jelensége még egy vele készült interjú kapcsán is megosztotta a nézőket, Istenes Bence és Rácz Jenő összecsapása a Sztárboxban pedig nemvárt indulatokat váltott ki egyesekből.

Demcsák Zsuzsa mély dekoltázsa sokakat megbotránkoztatott

A műsorvezető öltözéke és megjelenése nem nyerte el mindenki tetszését. Főleg a kanapéhuszárok női tagjai bírálták magassága és kihívó ruházata miatt Demcsák Zsuzsát. A férfiak között azonban akadtak olyanok is, akinek egyáltalán nem volt problémája a lenge öltözettel.

„Valamit tud a kissrác, ennyi hülye ember nem lehet itt Magyarországon” – Azahriah megosztotta a kanapéhuszárokat

D. Tóth Kriszta: Elviszlek magammal című műsorába a fiatal szupersztárt, Azahriah-t, vagyis Baukó Attilát hívta meg egy mélyinterjúra. A kanapéhuszárok eleinte az autós interjú létjogosultságát, majd az énekes körüli hype-ot boncolgatták.

Még mindig szabadon van Zámbó Jimmy gyilkosa? –a kanapéhuszárokat is foglalkoztatja a 20 éves rejtély

A Király című sorozat letaglózta a kanapéhuszárokat. Ahogy a valóságban, a Zámbó Jimmy életét feldolgozó fikciós sorozatban is felmerült a gyanú, miszerint a „király” nem saját kezével vetett véget életének. Bár a körülmények azóta sem tisztázódtak, több kanapéhuszár is egyetértett a felvetéssel.

„Én szégyelltem magamat helyettük” – ledöbbentek a kanapéhuszárok Gáspár Győző és Bea asszony rapjén

A Gáspár házaspár saját rapszámmal lépett fel, ami nem egészen úgy sült el, ahogy szerették volna. Győzike nem is tudta magában tartani érzelmeit, mint ahogy a kanapéhuszárok sem.

Kanapéhuszárok: Istenes Bence már egy kicsit sok

Rácz Jenő és Istenes Bence Sztárbox mérkőzésének eredményhirdetése után a műsorvezető nem volt hajlandó kezet fogni a séffel, úgy érezte, erre nyomós oka volt. Ennek ellenére ez a gesztus nem nyerte el a kanapéhuszárok tetszését.

Szandi életkorát 50 fölé tippelték a kanapéhuszárok

A 14 éves kora óta éneklő Szandi nem kis meglepetést és komoly fejtörést okozott a kanapéhuszárok fiatalabb generációjának.

„A csúcson kell abbahagyni” – Nagy Feró visszavonulását javasolták a kanapéhuszárok

Volt, akiből nosztalgiát, volt, akiből őszinte döbbenetet váltott ki Nagy Feró megjelenése. Bár az énekes személyét illetően nem voltak egy véleményen a kanapéhuszárok, abban egyetértettek, hogy a „nemzet csótányának” ideje lenne nyugdíjba vonulnia.

 

„De hol van ebben a humor?” – jön a Kanapéhuszárok 3. része

Aranyosi Péter és a Szomszédnéni Produkciós Iroda is feltűnik a kanapéhuszárok képernyőin, de az már most is látszik, hogy a humor nem mindenkié. Míg egyesek fetrengtek a nevetéstől, mások nem győzték keresni a poénokat. Péntek este 21:15-kor folytatódik a Kanapéhuszárok az RTL-en.

 

 

#Kanapéhuszárok#Azahriah#istenes bence#összefoglaló#rácz jenő#kanapéhuszár összefoglaló#2. rész#győzike#bea asszony#Demcsák Zsuzsa#megosztó#felháborító#szívtipró#megdöbbentő#A Király#zámbó jimmy#Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban#d. tóth kriszta

Címlapról ajánljuk