Kanapéhuszárok

A kanapéhuszárok Kabát Petiért aggódtak, majd Tóth Gabit is véleményezték

rtl.hurtl.hu

2023. november 24. 21:20

A kanapéhuszároknak bőven akadt mit kivesézniük: József gazda csókjelenétől kezdve, Rácz Jenő és Kabát Peti Sztárbox mérkőzésén át, egészen Tóth Gabi magánéletéig – mindent fontos részletet megvitattak.

Könyörtelen kritikák és rengeteg nevetés – így reagáltak a kanapéhuszárok a hét történéseire


Az elmúlt héten volt mit nézni a tévében. Az RTL-en például Kabát Peti hozta a frászt az egész országra, a Spirit FM-en pedig Puzsér Róbert ekézte Tóth Gabit. A Kanapéhuszárok civil szereplői kendőzetlenül elmondták véleményüket az aktuális hírekről és showműsorokról. A világ 40 országában hatalmas sikerrel bemutatott televíziós formátum 5 héten keresztül lesz látható minden péntek este az RTL-en.

József gazda technikájától röhögőgörcsöt kapott a Kanapéhuszárok testvérpárja


József gazda szeflitechnikája jól megedzette Alya és Jusuf rekeszizmait: a testvérpár annyira nevetett a Házasodna a gazda egyik epizódján, hogy majdnem leestek a kanapéról.

„Józsikám, akkor se kellenél, ha egyedül lennél a Földön” – nem kímélték József gazdát a kanapéhuszárok


József gazda csókjelenetét vesézték ki a kanapéhuszárok: „Böbe tud csókolni, a gazda nem” – vonta le röviden és tömören a konklúziót a Bruck házaspár férfi tagja, Lajos a látottak alapján.

Puzsér Róbert beleállt Tóth Gabiba – a kanapéhuszárok állást foglaltak


A kritikus az énekesnő új dalának szövegét elemezgette, majd kitért Tóth Gabi magánéletére, valamint vallási- és politikai nézeteire is. Puzsér Róberthez hasonlóan a kanapéhuszárok is kifejtették a véleményüket erről a témáról, ami már hosszú ideje foglalkoztatja a magyar társadalmat.

„Csak ne legyen komolyabb baja!” – Kabát Petiért aggódtak Rácz Jenő ütése miatt a kanapéhuszárok


A Sztárbox egyik legkeményebb mérkőzése – Kabát Peti vs. Rácz Jenő – sokkolta a kanapéhuszárokat: volt, aki attól tartott, hogy a focista már fel sem kel a ring padlójáról.

#Kanapéhuszárok#rtl#kabát péter#rácz jenő#Videó#1. rész#összefoglaló#Sztárbox#tóth gabi#puzsér róbert#kritika#nevetés#érzelmek#József gazda#csók#kanapéhuszár összefoglaló

Címlapról ajánljuk