Kabát FC

Kabát FC: a tét nagy, a baj még nagyobb!

rtl.hurtl.hu

2024. augusztus 21. 10:00

Szeptember 2-tól minden hétköznap este elgurul a labda (és a gyógyszer): Kabát Peti és szakmai stábja arra vállalkozik, hogy három hét alatt egy kétballábas focicsapatot felkészít egy mérkőzésre. Albániában. 

Kabátnak szüksége van egy csapatra, mert Sebestyén Balázzsal fogadtak, hogy Kabát még egy balkáni fociklubot sem tudna megverni.

Peti belemegy a fogadásba, összegyűjti az ország legjobb exfocistáit – Kondás Elemért, Lencse Lászlót, Remili Mohamedet, Sebők Vilmost, Simon Attilát, Dušan Vasiljevićet és Völgyi Dánielt –, hogy ez a szakmai team felkészítse a Balázs által válogatott focicsapatot a nagy meccsre. Arra azonban Kabát sem számít, hogy Balázs igazi kétballábas, labdát maximum videójátékozás közben látott „sportolókból” álló társulatot ad át az edzői csapatnak megmunkálásra.

Albániában.

Kabát szervez, (mezt is) tervez, luxus körülményeket ígér a játékosoknak és az edzőknek. Lesz, aki a családját is a repülőre rakja, hiszen Kabát szerint fullextra várja őket odakint… Helyette igazi balkáni hangulat: gyanús arcok, lepukkant szállás fogadja a társaságot a mindentől távoli, turistaparadicsomnak a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető hegyi faluban. A csapatnak nemcsak az idegen környezettel és eltérő kultúrával kell megküzdenie, de még a szedett-vedett játékosokból is egy vállalható válogatottat kell faragniuk. És ez csak a kezdet, ugyanis a pályán kívül is olyan helyzetekbe sodródnak, amire nem lehet felkészülni. Lesz, amikor menekülniük kell, lesz, amikor összetűzésbe keverednek a helyi erőkkel, és a végén már nehezen tudják eldönteni, mire vágynak jobban: az áhított győzelemre a mindent eldöntő meccsen, vagy arra, hogy végre hazajussanak a Balkánról.

Kabát FC (gyártó: Solaz Media Produkciós Kft.) – szeptember 2-tól minden hétköznap este a Kalandra fal! után az RTL-en. A műsor elérhető az RTL+ streaming felületen is. 

#Kabát FC#Sport#kabát péter#sebestyén balázs#foci#balkán#albánia#kondás elemér#lencse lászló#remili mohamed#sebők vilmos#simon attila#dušan vasiljević#völgyi dániel

Címlapról ajánljuk