Hotel Margaret

Szexi villantások: ezek voltak a Hotel Margaret legforróbb pillanatai

rtl.hurtl.hu

2022. április 29. 17:08

A Tihanyi-félszigeten készült sorozat megannyi tévénéző nappalijába varázsolt balatoni hangulatot még a hideg téli napokon is. A füllesztő napokon a főszereplők elég hamar megszabadultak a ruháiktól, mi pedig összegyűjtöttük a leglátványosabb jeleneteket. 

Szabó Zsófi egy keménykezű, befolyásos karaktert alakított a Hotel Margaretben. Szonja a történet szerint Kőszegi egyik embere és egyben szeretője is volt. A szállodába megérkezve már az első pillanattól fogva sok férfit megbabonázott. Így a befektetőnek hamar vetélytársa akadt, elsősorban a fiatal, sportos Dave személyében, aki mindent megtett, hogy megszerezze a titokzatos lányt.  


A napozás az egyik legjobb alkalom a csajozásra, és ezt Dave (Adányi Alex) is tudta. Nem is meglepő, hogy a parton próbálta meg elcsábítani a csinos Szonját, ahol mindketten lenge öltözékben feszítettek. A fiú le sem tagadhatta, hogy képtelen volt levenni a szemét a lányról.

Szonja persze nem csak Dave-et vette le a lábáról, a szálloda személyzete is számtalanszor tátott szájjal figyelte a lányt. Az egyik legviccesebb és egyben legszexibb pillanat volt, amikor Szonja kiskutyájával a kezében, egy szál törülközőben lépett ki a fürdőszobából. Természetesen éppen akkor szökött be a szobába Fred és Feribá is, akik nem hittek a szemüknek:


Szabó Zsófi nagy pillanatai mellett is bőven akadtak szívdöglesztő jelenetek a Hotel Margaretben. Ilyen például Alexa és Betty öltözős jelenete is.  A történet szerint Judit kérésére Gyula rejtett kamerát helyezett el a szálloda strandjának öltözőfülkéjébe, de a terv balul sül el, ugyanis Alexa és Betty megtalálta az eszközt. Nyári Dia átöltözése pedig nemcsak Gyula, hanem a nézők számára is nagyon izgalmasnak bizonyult:


Persze, a lányoknak néha volt alkalmuk maguk mögött hagyni a strandot, hogy shoppingoljanak egyet. A csajos programon az összes trendi szerelést felpróbálták, amit csak tudtak. Ráadásul az influenszerek a próbafülkénél sem fogták vissza magukat: itt is megmutatták szexi idomaikat.

Felejthetetlen élmény volt az is, amikor a három lány, Alexa, Betty és Ginger bikinire vetkőztek, hogy napozás közben vitassák meg barátnőjük szökési kísérletét. A Schumacher Vanda által alakított Ginger persze nemcsak a nagy tanácskozások alatt dobta le magáról a textilt, hiszen többször is bevetette bájait. Hol Maximot, hol pedig Fredet csábította el a Balaton partján.

 

Ma este 22:45-kor lezárul a tihanyi nyomozás az RTL Klubon. Ha szeretnéd újra átélni a krimisorozat izgalmait akkor nézd vissza a teljes évadot az RTL Most felületén, valamint extra videóinkat az rtl.hu-n. 

#Hotel Margaret#hotel#szabó zsófi#margaret#villantás#nyári dia#staub viktória#adányi alex

Címlapról ajánljuk