Híradó

„Tartsanak ki, majd hazamegyek és játszunk!” – a megvert kemecsei fiú az RTL kameráin keresztül üzent szeretteinek

Hajdú OrsolyaHajdú Orsolya

2024. május 15. 18:39

Erős maradt és fel fog épülni – üzente a barátainak és a családjának Adrián, a 10 éves kemecsei fiú, akit egy hete az iskolaudvaron vert össze úgy négy lány, hogy el kellett távolítani a lépét. Az RTL Híradónak a kórházból nyilatkozott a gyerek és az édesapja. Az ad nekik erőt, hogy a fiú hamarosan hazamehet. Úgy tudjuk, a rendőrség egyelőre egyik lányt sem hallgatta ki gyanúsítottként.

A kemecsei fiút egy hete úgy megverte négy lány iskolaidőben, hogy meg kellett műteni: kivették a lépét. Az RTL Híradó videóhívásban tudott beszélni vele, most még a nyíregyházi kórházban van. 

Tartsanak ki! Majd hazamegyek és játszunk!

– ezt üzente a barátainak. 

Fejben már velük játszik, együtt rúgják a labdát, de még hosszú út áll előtte, hogy teljesen felépüljön. Az orvosok biztatják. Az életmentő operáció után még mozdulnia sem volt szabad, de most már egyedül is tud menni, és azt mondta, hiányzik neki a házi koszt, az étvágya is egyre jobb. 

A negyedikes fiú már alig várja, hogy azokkal lehessen, akiket szeret, és azt csinálhassa, amit ezelőtt. Volt, amiről nem szívesen beszélt: amikor a bántalmazásról kérdeztük, szótlan lett. A szülők váltásban vannak a fiuk mellett. Most az apa vigyázott Adriánra, tőle megtudtuk, hogy még nincs tisztázva az ügy, és Adriánt se hallgatták még ki. 

A Híradó információi szerint gyanúsítottként még nem hallgatták meg a bántalmazókat sem. Az iskola is elismerte, hogy az udvaron, az egyik szünetben, tanárok és az iskolaőr jelenlétében történt minden: a földre rántották és megrugdosták a fiút a lányok. Kérdésünkre megírták, hogy videófelvétel nincs a bántalmazásról, mert csak az iskola homlokzatán vannak térfigyelő kamerák. Belső vizsgálat indult, hogy hibázott-e náluk valaki.

Az ügy további részletei az RTL Híradó cikkünk elején megtekinthető riportjában. 

#Híradó#Videó#Baleset-bűnügy#bűnügy#Kemecse#megverték#kisfiú#iskola#kórház#top hírek

Címlapról ajánljuk