Híradó

„Bólogatott, hogy bántalmazták feltehetőleg” – megszólalt az RTL-nek a hős rendőr, aki kétszer is megmentette egy nő életét

Bányai ViktorBányai Viktor

2024. április 7. 17:25

Egy percen belül kétszer mentette meg egy nő életét egy rendőr Budapesten. Az eseményeket egy térfigyelő kamera is rögzítette. A zavart nő először az autók között sétálgatott egy forgalmas úton – erre figyelt fel a szolgálaton kívüli alezredes, aki miután a közeli megállóba kísérte a gyalogost, az hirtelen az érkező szerelvény elé akart ugrani – ekkor rántotta őt vissza az utolsó pillanatban a rendőr. A nő fejsérüléssel megúszta az esetet. 

Térfigyelő kamera rögzítette, ahogy Budapesten, a négysávos Róbert Károly körúton áll egy nő, miközben bizonytalanul lépked ide-oda. Látni lehetett, ahogy átsétált mellette a zebrán egy férfi, akinek feltűnt a zavart gyalogos, ezért átkísérte őt a közeli villamosmegállóba. Az erről készült felvételeket és az RTL Híradó tudósítását a fenti videóra kattintva nézheti meg.

Néhány másodperccel később már azt lehetett látni a felvételen, ahogy a férfi visszarántotta az ugrásra kész nőt, aki így nem az érkező szerelvény elé, hanem a villamos oldalának esett neki.

A drámai jelenetet néhány hete vette fel a térfigyelő kamera Budapest egyik legforgalmasabb útján. A videón Kovács Attila, a BRFK Tevékenységirányítási Központjának ügyeletvezetője mentett életet. Egy percen belül kétszer is. Az alezredes most az RTL Híradónak mesélte el, pontosan mi történt azon a napon. A fenti videóban ezt is megnézheti, valamint megtudhatja, hogyan reagált a nő a történtekre.

Ha úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a lelki elsősegély-szolgálat a nap 24 órájában elérhető, bármely szolgáltatótól ingyenesen hívható telefonszámát: 116-123

#Híradó#Videó#rendőrség#villamos#mentés#zavart#top hírek

Címlapról ajánljuk