Híradó

Évekig élhetett halott testvérével egy férfi, de ez csak azután derült ki, hogy ő is meghalt

Révai Hajdu ViktóriaRévai Hajdu Viktória

2023. június 30. 18:02

Évek óta együtt lakhatott halott testvérével egy férfi a Borsod megyei Királdon. Ez pár napja derült ki, amikor ő is meghalt. A lakásában ugyanis a holtteste mellett egy másikat is találtak. A helyiek szerint a férfi bátyja hat éve eltűnt, az ő földi maradványai lehettek azóta a szomszéd szobában. A rendőrség szerint nem merült fel bűncselekmény gyanúja. 

Gazos a királdi porta, aminek kapuit lánccal zárták le. Itt lakott a helyi önkormányzat dolgozója, eddig mindenki azt hitte, egyedül. A nyugdíjba készülő férfi nemrég halt meg. Az eset mindenkit megviselt.

Az önkormányzatnál van a főnökünk Ádám, ő találta meg. Mert már nem látták az utcán mozogni napok óta, és akkor bement a lakásába, és úgy találták meg, az ágyban, meg volt halva

– mondta Tuza Lajos.

Holttestét elvitette az önkormányzat. Az egyik szomszéd azonban semmit sem tudott a történtekről, ő is kereste a férfit, ezért bement a házba. Döbbenten fedezett fel az egyik helyiségben egy másik holttestet.

Az RTL Híradó stábja beszélt a szomszéddal, aki a hátsó szobában megtalálta a második holttestet. Azt mondta, évek óta ott lehetett. Az ágyban feküdt, felöltözve, téli ruha volt rajta.

A helyiek azt feltételezik, hogy az elhunyt férfi bátyja lehetett, akit 2017 óta nem láttak a faluban. A most meghalt férfi kollégája szerint nem kizárt, hogy a holttest azóta a szobában volt, és a munkatársa éveken át együtt élhetett halott testvérével.

Szerintem száz százalék. Biztos, hogy tudott. Hát nem igaz, hogy hat éven keresztül nem ment be abba a helyiségbe. Nem? Szerintem lehetetlen, hogy nem tudott róla

– mondta Tuza Lajos.

Azt egyelőre nem tudni, az évek óta ott lévő áldozat pontosan mikor és hogyan halt meg. Úgy tudjuk, DNS vizsgálatra lesz szükség, hogy azonosíthassák. Az RTL Híradó megkeresésére a rendőrség annyit közölt, eljárás indult, de eddig bűncselekmény gyanúja nem merült fel.

#Híradó#Videó#Baleset-bűnügy#holttestek#holttest#testvér#királd#top hírek

Címlapról ajánljuk