Orvosi sóoldat helyett fertőtlenítőszer került a beteg hasüregébe műtét közben, meghalt – az egyik műtőssegéd elismerte, hogy hibázottTársa és egy orvos azonban tagadja bűnösségét. A vád szerint miattuk halhatott meg egy 42 éves asszony három éve a szigetvári kórházban. Műtét közben orvosi sóoldat helyett fertőtlenítőszer került a beteg hasüregébe, emiatt később meghalt. Ha a vádlottak beismerték volna bűnösségüket, másfél év börtönbüntetést kaphattak volna. Az áldozat családja kártérítést szeretne.
Híradó

Orvosi sóoldat helyett fertőtlenítőszer került a beteg hasüregébe műtét közben, meghalt – az egyik műtőssegéd elismerte, hogy hibázott

Hujder ZoltánHujder ZoltánBlaschek KárolyBlaschek Károly

2023. június 13. 19:22

Társa és egy orvos azonban tagadja bűnösségét. A vád szerint miattuk halhatott meg egy 42 éves asszony három éve a szigetvári kórházban. Műtét közben orvosi sóoldat helyett fertőtlenítőszer került a beteg hasüregébe, emiatt később meghalt. Ha a vádlottak beismerték volna bűnösségüket, másfél év börtönbüntetést kaphattak volna. Az áldozat családja kártérítést szeretne.

#Híradó#Videó#Baleset-bűnügy#halálos áldozat#műtét#sóoldat#fertőtlenítőszer#hiba

Címlapról ajánljuk