„Az apukája elhitette a 8 éves gyerekkel, hogy most meg fogja ölni” – megszólalt a bozótvágóval fenyegetett kislány édesanyjaSoha többé nem akarja látni apját, aki egy bozótvágó késsel azzal fenyegette, hogy megöli – mondta a Soroksáron tavaly nyáron túszul ejtett kislányról az anyja az RTL Híradónak. A 8 éves gyereket máig rémálmok gyötrik. Egyiptomi származású apja pár napja a bíróságon tagadta bűnösségét, volt párja szerint azonban ezzel csak az időt húzza.
Híradó

„Az apukája elhitette a 8 éves gyerekkel, hogy most meg fogja ölni” – megszólalt a bozótvágóval fenyegetett kislány édesanyja

Bányai ViktorBányai Viktor

2023. június 11. 19:37

Soha többé nem akarja látni apját, aki egy bozótvágó késsel azzal fenyegette, hogy megöli – mondta a Soroksáron tavaly nyáron túszul ejtett kislányról az anyja az RTL Híradónak. A 8 éves gyereket máig rémálmok gyötrik. Egyiptomi származású apja pár napja a bíróságon tagadta bűnösségét, volt párja szerint azonban ezzel csak az időt húzza.

A gyerek a nagyapjával volt otthon a 2022. augusztusi napon, amikor apja megjelent volt párja soroksári házánál. A kerítés kapujára, mintha az a gyermeknek szánt ajándék lenne, egy csomagot akasztott – így csalta ki a nagyszülőt a házból. A gyanútlanul kisétáló nagypapát ezután megütötte, majd kislányával bezárkózott a házba.

Nem tudta elviselni, hogy a gyerek anyja szakított vele, és új kapcsolata lett. Azzal fenyegetőzött, hogy megöli a lányukat, és bozótvágó kést tartott a torkához. Az apát végül a terrorelhárítók fogták el.

A gyerek azóta sem dolgozta fel a történteket, erről most édesanyja beszélt a Híradónak telefonon, de kérte, hogy ne írjuk le a nevét.

Az apukája elhitette a 8 éves gyerekkel, hogy őt most ott meg fogja ölni. (…) Ez egy nagyon komoly trauma, amit a gyermeknek okozott.

A kislány most édesanyjával nyaral külföldön, hogy elfelejtsék az átélt borzalmakat.  

A gyermeknek is, meg nekem is nagyon sokszor rémálmok formájában előjönnek ezek a dolgok 

– mondta az anyuka.

A 42 éves egyiptomi származású férfi csütörtökön állt bíróság elé. Az ügyészség 6 év 4 hónap börtönt kért rá, de ő nem tett beismerő vallomást, így tárgyalássorozat kezdődik. Volt párja szerint ezzel árt a lányuknak: minél tovább húzódik az ügy, annál nehezebben fog kijönni a kislány a traumából.

A férfi a bíróságon azt kérte: senki ne szóljon bele az ő és kislánya kapcsolatába. Volt párja szerint azonban a gyerek már nem kíváncsi az apjára, hallani sem akar róla. 

Ha csak szóba kerül az apukája, akkor már látom rajta, hogy feszült lesz és stresszes. Teljesen lezárta a vele való kapcsolatot, abszolút nem kíváncsi rá.

Az anya most azt szeretné elérni, hogy az apa ne tarthasson kapcsolatot a gyerekével, amíg lányuk nagykorú nem lesz. A per októberben folytatódik.

#Híradó#Videó#Baleset-bűnügy#bűnügy#túszejtés#egyiptomi apa#soroksár#bozótvágó#top hírek

Címlapról ajánljuk