A szülők hónapokon keresztül bántalmazták, éheztették a fejlődésben visszamaradt két és fél éves gyereküket – a fiú belehaltKülönös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt álltak bíróság elé csepregi szülők. A vád szerint hónapokon keresztül bántalmazták és éheztették a fejlődésben visszamaradt két és fél éves kisfiukat, aki többször ruha nélkül feküdt a földön, tüdőgyulladást kapott, és mivel nem vitték el orvoshoz, tavaly februárban meghalt. A szülők három másik gyermekük fejlődést is veszélyeztették, amiért ugyancsak felelniük kell. Az apa mindent tagadott, az anya tárgyalást kért, de beismertetettét, amit a bíróság nem fogadott el, így júliusban tárgyalást tartanak.
Híradó

A szülők hónapokon keresztül bántalmazták, éheztették a fejlődésben visszamaradt két és fél éves gyereküket – a fiú belehalt

rtl.hurtl.hu

2023. május 11. 18:16

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt álltak bíróság elé csepregi szülők. A vád szerint hónapokon keresztül bántalmazták és éheztették a fejlődésben visszamaradt két és fél éves kisfiukat, aki többször ruha nélkül feküdt a földön, tüdőgyulladást kapott, és mivel nem vitték el orvoshoz, tavaly februárban meghalt. A szülők három másik gyermekük fejlődést is veszélyeztették, amiért ugyancsak felelniük kell. Az apa mindent tagadott, az anya tárgyalást kért, de beismerte tettét, amit a bíróság nem fogadott el, így júliusban tárgyalást tartanak.

#Híradó#Videó#top hírek#gyilkosság#csepreg#szülők#bántalmazás#Baleset-bűnügy

Címlapról ajánljuk