Híradó

Meghalsz, feldarabolunk – megfenyegették a vállalkozót, aki szerint elhunyt munkása családja őt hibáztatja a rokonuk haláláért

Ződi PéterZődi Péter

2023. március 26. 17:38

Megfenyegették és szétverték az autóját annak a vállalkozónak, akinek egyik munkása munkahelyi balesetben halt meg fakitermelés közben csütörtökön. A támadók a vállalkozó szerint a heves megyei tarnaleleszi otthonánál azt kiabálták, megölik és feldarabolják. A rendőrök garázdaság miatt indítottak eljárást. Gyanúsított egyelőre nincs.

Valakik megrongálták egy tarnaleleszi család autóját, postaládáját és még a kertkaput is. Szombaton este a férfi és családja tévét nézett, amikor furcsa hangokra, kiabálásra lettek figyelmesek az utcáról.

Meghalsz, feldarabolunk.

A férfi azt állítja ezt is kiabálták neki az utcáról. Közben hívta a 112-t, kijöttek a rendőrök, de akkorra már nem voltak ott a támadók. Pár percig tartott az egész.

A vállalkozónak is dolgozott az az 58 éves férfi, aki halálos balesetet szenvedett csütörtökön Bükkszenterzsébet közelében egy fakitermelésen. A vállalkozó azt mondja, három napja az egész családja rettegésben él. Szerinte az elhunyt férfi családja őt hibáztatja a rokonuk haláláért. Több fenyegetést is kapott a történtek miatt. Erről messenger üzenetet is mutatott. A vállalkozó beszélt arról is, hogy felismerte a támadókat. A rendőrség a szombat este történtek miatt eljárást indított. Gyanúsított azonban még nincs az ügyben.

A szerencsétlenül járt munkás családja korábban azt mondta Híradónknak: hozzátartozójuk túlélhette volna a balesetet, ha megfelelő védőfelszerelést kap. A haláleset miatt a rendőrség büntetőeljárást indított.

#Híradó#Videó#Baleset-bűnügy#bűnügy#szétverték#lincselés#vállalkozó#fakitermelés#top hírek

Címlapról ajánljuk