„Gyerekek, nők föl-alá rohangáltak, mindenki segítségért kiáltozott” – megszólalt a tűzoltó, aki elsőként érkezett a tömegbaleset helyszínéreA Bicskei Önkormányzati Tűzoltóság csapata 11 órán keresztül vett részt a mentőakcióban, miután több autó kigyulladt az M1-es autópályán történt tömegkarambolban. Ők voltak az elsők, akik a helyszínre értek, és az utolsók, akik távoztak. Az RTL Híradónak a tűzoltóság elnöke azt mondta, olyat láttak, amilyet még sosem, és kérdés, hogyan kinek hogy sikerül majd feldolgozni a történteket. Polgár Viktor szerint ha több információval rendelkeznek, hamarabb is ki tudtak volna érni, de összességében gyorsnak és sikeresnek ítélte a beavatkozást.
Híradó

„Gyerekek, nők föl-alá rohangáltak, mindenki segítségért kiáltozott” – megszólalt a tűzoltó, aki elsőként érkezett a tömegbaleset helyszínére

rtl.hurtl.hu

2023. március 14. 15:13

A Bicskei Önkormányzati Tűzoltóság csapata 11 órán keresztül vett részt a mentőakcióban, miután több autó kigyulladt az M1-es autópályán történt tömegkarambolban. Ők voltak az elsők, akik a helyszínre értek, és az utolsók, akik távoztak. Az RTL Híradónak a tűzoltóság elnöke azt mondta, olyat láttak, amilyet még sosem, és kérdés, hogyan kinek hogy sikerül majd feldolgozni a történteket. Polgár Viktor szerint ha több információval rendelkeznek, hamarabb is ki tudtak volna érni, de összességében gyorsnak és sikeresnek ítélte a beavatkozást.

#Híradó#Videó#Baleset-bűnügy#tűzoltó#m1-es autópálya#tömegbaleset#tömegszerencsétlenség

Címlapról ajánljuk