„Síró, sikító emberek voltak körülöttük mindenfelé, főként nők és gyerekek” – újabb megrázó felvételek a szombati tömegszerencsétlenségrőlNemcsak a lángoló autók látszanak, hanem az is hallatszik, ahogy a kocsik ablakai és kerekei kirobbannak. Egy szemtanú szerint síró, sikító emberek voltak körülöttük mindenfelé, főként nők és gyerekek. Közben kiderült, a tragédia halálos áldozata egy budapesti négygyerekes családapa. A 44 éves férfival együtt utazott felesége és kétéves kislánya is. Ők mindketten kórházba kerültek.
Híradó

„Síró, sikító emberek voltak körülöttük mindenfelé, főként nők és gyerekek” – újabb megrázó felvételek a szombati tömegszerencsétlenségről

Hujder ZoltánHujder Zoltán

2023. március 13. 17:33

Nemcsak a lángoló autók látszanak, hanem az is hallatszik, ahogy a kocsik ablakai és kerekei kirobbannak. Egy szemtanú szerint síró, sikító emberek voltak körülöttük mindenfelé, főként nők és gyerekek. Közben kiderült, a tragédia halálos áldozata egy budapesti négygyerekes családapa. A 44 éves férfival együtt utazott felesége és kétéves kislánya is. Ők mindketten kórházba kerültek. 

#Híradó#Videó#top hírek#tömegszerencsétlenség#halálos áldozat#m1-es autópálya#Baleset-bűnügy#bűnügy

Címlapról ajánljuk