„Azt akarom, hogy fény derüljön az Ukrajnában elkövetett háborús bűnökre” – ezt mondta a Norvégiába szökött orosz katonaMindent megtesz, hogy fény derüljön az Ukrajnában elkövetett háborús bűnökre – nyilatkozta az orosz Wagner-csoport korábbi zsoldosa, aki január közepén szökött át Norvégiába. A 26 éves férfi menedékjogot kért a skandináv országban. A hatóságok azonban először azt akarják tisztázni, hogy hogyan sikerült átjutnia a rendkívül szigorúan őrzött norvég határon, ami egyben a NATO határa is.
Híradó

„Azt akarom, hogy fény derüljön az Ukrajnában elkövetett háborús bűnökre” – ezt mondta a Norvégiába szökött orosz katona

Pásztor GáborPásztor Gábor

2023. február 2. 17:57

Mindent megtesz, hogy fény derüljön az Ukrajnában elkövetett háborús bűnökre – nyilatkozta az orosz Wagner-csoport korábbi zsoldosa, aki január közepén szökött át Norvégiába. A 26 éves férfi menedékjogot kért a skandináv országban. A hatóságok azonban először azt akarják tisztázni, hogy hogyan sikerült átjutnia a rendkívül szigorúan őrzött norvég határon, ami egyben a NATO határa is.  

#Híradó#Videó#Külföld#orosz-ukrán háború#orosz#katona#szökés#norvégia#menedékjog

Címlapról ajánljuk