10 kilométeres menettel tiltakoztak a debreceni gyár ellen – térképen mutatjuk a jelenlegi és tervezett akkumulátorgyárakatMajdnem 10 kilométert sétáltak a hidegben azok a mikepércsi anyák és szimpatizánsaik, akik a Debrecen mellé tervezett kínai akkumulátorgyár ellen tiltakoztak. A szervezők szerint a gyár ügye nemcsak a helyieket érinti, hanem az egész országot. A beruházást civilek és ellenzéki pártok is egyre hevesebben támadják, az LMP országos népszavazást kezdeményezett a szerintük veszélyes gyárak építése ellen.
Híradó

10 kilométeres menettel tiltakoztak a debreceni gyár ellen – térképen mutatjuk a jelenlegi és tervezett akkumulátorgyárakat

Horváth NándorHorváth Nándor
Nagy Kornél CsabaNagy Kornél Csaba

2023. január 28. 18:12

Majdnem 10 kilométert sétáltak a hidegben azok a mikepércsi anyák és szimpatizánsaik, akik a Debrecen mellé tervezett kínai akkumulátorgyár ellen tiltakoztak. A szervezők szerint a gyár ügye nemcsak a helyieket érinti, hanem az egész országot. A beruházást civilek és ellenzéki pártok is egyre hevesebben támadják, az LMP országos népszavazást kezdeményezett a szerintük veszélyes gyárak építése ellen.

A Híradó térképen jelölte be azokat a területeket, ahol már jelenleg is zajlik, vagy tervezik az akkumulátorgyártást, illetve ahhoz kapcsolódó kiszolgáló tevékenységet.

10 kilométert sétáltak a hidegben, hogy a Debrecenben épülő kínai akkumulátorgyár ellen tiltakozzanak
RTL Híradó
#Híradó#Videó#Belföld#akkumulátor#debrecen#tiltakozás#gyár

Címlapról ajánljuk