Híradó

„Mindenhol ott van, és ez nehéz ebben nagyon” – hónapok óta hiába keresik az inárcsi édesanyát, azóta nagyobbik lánya gondoskodik a húgáról

Bányai ViktorBányai Viktor

2022. október 25. 18:01

Fizikailag és lelkileg is kimerítette az elmúlt időszak, és azóta is kétségek gyötrik - ezt mondta Híradónknak az az inárcsi lány, akinek édesanyja 3 hónapja, rejtélyes körülmények között tűnt el nyomtalanul. Munkába indult, azóta nem találják. 22 éves lánya most egyedül gondoskodik 14 éves húgáról, és vezeti a háztartást. A rendőrök jelenleg is keresik az anyát.

Kimerítette az elmúlt három hónap Ma Meggie-t. A 22 éves lány minden nap azt várja húgával, hogy édesanyja hazajöjjön. A 49 éves Bozsik Mária augusztus 1-jén tűnt el. Munkába indult, de már nem érkezett haza. Lánya akkor a Fókusznak mesélte el, mi történt.

Vártam egy buszt, kimentem ahhoz, de nem állt meg a busz, le se szállt senki, és akkor rögtön hazafutottam, és akkor felhívtam a munkahelyét, utána a segélyhívót, kapcsolták a mentőket

– mesélte Meggie.


A teljes interjút pedig az alábbi videóban nézheti meg.


Még az eltűnése estéjén bejelentést tettek a rendőrségen. Az anyát, aki betegápolóként dolgozik egy idősotthonban, a helyiek is keresni kezdték, de hiába, nem találtak rá. Nagyobbik lánya nehezen viseli édesanyja hiányát.

Otthon körbenézek, és minden anya dolga igazából. A fényképek, a ruhák, a cipők... mindenhol ott van, és ez nehéz ebben nagyon

– mondta.

A lány most egyedül neveli 14 éves húgát.

Nehéz mindenről gondoskodni, hogy minden nap meg legyen főzve, ki legyen takarítva, neki a tanulással kapcsolatos dolgok, a mosás... Azért fárasztó. Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz egyedül.

Lányai szerint az, hogy magától világgá ment vagy önmaga ellen fordult volna, képtelenség.

Minden nap elszomorít, hogy vajon mi történt, vagy, hogy most éppen mi lehet vele, hogy mit csinálhat, vagy hol van, vagy kivel van... nem tudok mire gondolni.

A nőt megállás nélkül keresik, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta az RTL-nek, hogy „Inárcs egész területén és az autópályapihenő környezetében drónnal pásztázták a terepet. Segítségünkre voltak a Pest megyei Kutató-mentő Szolgálat munkatársai, kutyákkal kiegészülve. A rendőrök pedig vizsgálták azt is, hogy a nő esetlegesen repülővel elhagyhatta-e az országot.”

A környéken lévő összes térfigyelő kamera felvételét elemezték, és tucatnyi embert hallgattak ki, de mostanáig nem akadtak a nő nyomára.

#Híradó#Videó#Baleset-bűnügy#eltűnt személy#anyuka#lánya#testvérek#háztartás#rendőrség#ma#top hírek

Címlapról ajánljuk