Híradó

„Hatalmas nagy sikoltást és durranást hallottam” – háza közelében gázolták halálra a 79 éves nőt

Révai Hajdu ViktóriaRévai Hajdu Viktória

2022. október 24. 18:26

Az asszony az úttesten akart átmenni, amikor egy kocsi halálra gázolta hétfő reggel Miskolcon. Olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. Az autót egy idősebb férfi vezette, a helyszínelés közben összetörve várakozott az út szélén. A sofőr azt mondta az RTL Híradónak, a hajnali félhomályban nem vette észre az úton gyalogló nőt.

A 79 éves nő házától pár méterre történt a tragédia. Az RTL Híradó úgy tudja, a boltból tartott hazafelé hétfő reggel, de a háza közelében nincs zebra. 

A helyszínelők megtalálták a földön az elgázolt asszony személyes holmijait, a cipőjét és a táskáját. A rendőrök a halottszemle miatt sátrat is felállítottak a közelben.

A 79 éves néni egyik szomszédja a szokatlan zajra figyelt fel:

Kávéztam, és akkor egy hatalmas nagy sikoltást és durranást hallottam, olyan volt, mintha ház robbant volna. Kegyetlen. Nem mertem kijönni. 

 

Az autót egy idősebb férfi vezette. A helyszínelés alatt összetörve várakozott az út szélén. Az RTL Híradónak azt mondta, még félhomály volt, amikor erre jött, egyszerűen nem vette észre az úton az idős nénit.

Egy környéken lakó szerint ez nagyon veszélyes útszakasz, az egyik oldalon a házak előtt még járda sincsen. Az elmúlt évtizedekben többször kérelmezték, hogy vezessenek be sebességkorlátozást, eddig hiába.  

Azt még nem lehet tudni, hogy az autós a megengedett sebességgel ment-e.

#Híradó#Videó#Baleset-bűnügy#baleset#miskolc#halálos#elgázolták#top hírek

Címlapról ajánljuk