Híradó

Otthonában halt meg George Michael

rtl.hurtl.hu

2016. december 26. 10:36

George Michael, kétszeres Grammy-díjas angol énekes 53 éves korában hunyt el. A hírt sajtósa erősítette meg a BBC-nek. Az énekes otthonában halt meg, gyanús körülményeket a rendőrség nem talált.

"Hatalmas szomorúsággal tudatjuk, hogy szeretett fiunk, testvérünk és barátunk, George eltávozott az élők sorából, békésen, otthonában, a karácsonyi időszakban" - közölte George Michael sajtósa.

A család azt kéri, hogy tartsák tiszteletben a magánszférájukat ebben a nehéz pillanatban. 

A The Sun brit bulvármagazin azt írja, hogy George Michaelre egyik barátja talált rá, kihívta a mentőket, de a sztáron már nem tudtak segíteni. A helyi rendőrség közleménye szerint délután 13 óra 42-kor érkezett ki a mentő a házhoz, és halála kapcsán semmi gyanús körülmény nem merült fel. Michael Lippman, aki régóta az énekes menedzsere, azt mondta a Bilboard amerikai magazinnak, hogy George Michael valószínűleg szívelégtelenségben halt meg.

Az énekes már korábban is küzdött súlyos egészségügyi problémákkal - öt éve, 2011 telén saját szavai szerint is épphogy túlélt egy tüdőgyulladást. Egy bécsi kórházban kezelték, és európai turnéjának összes koncertjét lemondta.

#Híradó#george michael#meghalt

Címlapról ajánljuk