Híradó

Miss Bikini Hungary

rtl.hurtl.hu

2005. február 15. 19:56

Miközben szinte az egész országban esett a hó, tenyérnyi ruhadarabokban vonultak végig a lányok a kifutón, hogy megválasszák az idei év Miss Bikinijét.

Természetesen a természetesség a legfontosabb, hangoztatják a lányok hátul az öltözőben. A Miss Bikini Hungary szépségversenyen azért a szlogen ellenére szép számmal akadnak kifaragott idomok is.

A bikinis hajadonok között jó néhány ismert arc is feltűnik. Például Zimány Linda, akit annak idején a magyar Briney Spearsként emlegetett az ország. Nem sokkal később pedig, felhagyva a világsztár imitálásával, pusztán személyes varázsával nyerte meg rangos szépségversenyek tucatjait.

Kicsit megkésve bár, de törve nem, befutott az egykori Való Világ villa üdvöskéje, Fekete Szilvia, Sziszi is. A birkózó Péter egykori szerelme szintén számos szépségverseny kifutóján lejtett már végig, sőt, meg is nyert néhányat.

A nézőtéren megjelent Szalontay Szilvia, az ismert modell, vagy Hargitai Bea az ország legifjabb playmatje, aki nem utolsó sorban a zsűri elnöke is, így most rögtön munkához is látott.

A Valentin napi show fénypontja természetesen a bikinis felvonulás. A tenyérnyi ruhadarabok, nemcsak a tenyereket vonzzák, megmutatják az apróbb bőrhibákat vagy felesleges dekákat is.

A zsűrinek, mint mondani szokás, most is nehéz a dolga. Míg Komár Laci bent éppen a jó öreg Hej Mambót dalolja, ők tizenketten a hátsófolyosóra vonulnak számot vetni.

'Én a szőkéket szeretem. Nagyon szép barnák is voltak, meg feketék is, de nekem a szőkékhez húz a szívem' – mondta Blastik Ferenc zsűritag.

'Ami mindenkire jellemző volt az a narancsbőr. De ez genetika és kikerülhetetlen. Szinte minden lánynak volt, a 21. században ez már a nőiesség egyik velejárója' – magyarázta Hargitai Bea, a zsűri elnöke.

És az a bizonyos hölgy, aki végül megnyerte a versenyt, majdnem minden zsűritag kedvence volt. Vagyis a Miss Bikini Hungary 2005 nem más, mint Zimányi Linda.

Címlapról ajánljuk