Házon kívül

„Sokkal többet megért volna Schadlnek, hogy Völnert a zsebében tartsa” – Schadl György lenézhette a volt államtitkárt, mert az túl olcsón adta magát?

Moskovics JuditMoskovics Judit

2023. február 22. 4:59

Múlt pénteken tartották az első tárgyalást a Schadl-Völner ügyben a Fővárosi Törvényszéken. A Bírósági Végrehajtói Kar elnökét símaszkos kommandósok kísérték a rendkívüli biztonsági intézkedések mellett kezdődő tárgyalásra, a volt igazságügyi államtitkár pedig ügyvédeivel, rezzenéstelen arccal érkezett, újságírói kérdésekre csak egy „nem”-et válaszolt. A nyomozók által lehallgatott telefonbeszélgetések részletei az elmúlt hetekben láttak napvilágot a sajtóban. Milyen viszony rajzolódik ki ezekből Schadl és Völner között? Miért tűnik Schadl eszesebbnek és Völner kimértebbnek? A Házon kívülnek az 1700 oldalas nyomozati anyagot feldolgozó Miklósi Gábor és Horváth Csaba újságírók értékeltek.

#Házon kívül#Belföld#politika#schadl györgy#völner pál#Bírósági Végrehajtói Kar#tárgyalás#fővárosi törvényszék#igazságügyi államtitkár#ma#schadl-völner ügy#schadl-ügy

Címlapról ajánljuk