Házasodna a gazda

Így varázsolta el az „erdélyi Justin Bieber” a tanyájára érkező lányokat – Ezek voltak Alfonz gazda legjobb pillanatai

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 22. 15:29

Sándor Alfonz csillogó szemeivel és macsó kinézetével megbabonázta kiszemeltjeit. Romantikus pillanatokkal, spanyolországi álomrandival és megannyi irigylésre méltó programmal igyekezett lenyűgözni a kegyeiért küzdőket. Az ismerkedés útján pedig rengeteg emlékezetes pillanatot okozott a lányoknak és a nézőknek egyaránt.

Alfonz gazda festői tájon fogadta a hozzá érkező jelölteket és már a rapid randin megolvasztotta a lányok szívét. A gazda „csillogó szemei” egyből arra emlékeztették egyik jelöltjét, hogy ő az „erdélyi Justin Bieber”. Ezek után már egyértelművé vált, hogy szenvedéllyel teli ismerkedésre számíthatnak a nézők. A gazda elsőként Kittinek nyílt meg őszintén, miután a lány a csalódásairól és a szívműtéte miatti szorongásáról is mesélt.


Alfonz gazda ezen felbuzdulva megnyílt, és elmesélte neki, hogy autóbalesetet szenvedett, aminek máig magán viseli a nyomait. Őszinte vallomásával teljesen megbabonázta a lányt. A meghitt beszélgetésekkel párhuzamosan, Bea – akiről később kiderült, hogy minden lehetőségre lecsap, hogy meghódítsa a gazdát – igyekezett felhívni magára a figyelmet, ekkor hangzott elaz azóta szállóigévé vált „top tízes vagyok” kijelentése.

Miután a gazda kiválasztotta végső jelöltjeit, el is indulhatott az ismerkedés. Az első közös programon tehénfejésre csábította el a csajokat, ami több okból is sikeres volt: amellett, hogy Encivel itt végre közelebb kerültek egymáshoz, még egy újszülött kisbocit is elnevezett a lányról. Beával is itt kezdték el viccelődve piszkálni egymást:

Nagyon bírom, ha egy csaj így veszi a poénokat!

– mondta a tehénfejés után Alfonz.

Az idő múlásával Enci és Alfonz egyre inkább megtalálták a közös hangot. A lánynak többször is az egekbe szökött az adrenalinszintje, legfőképp akkor, amikor Alfonz egy igazi erdélyi túrára vitte el őt a terepjárójával. A sikeres randevú után Alfonz nagy elánnal vágott bele, hogy Sárit is megismerhesse. Úgy gondolta, hogy elviszi fenyőrügyet szedni és közben majd megvitathatják az élet nagy dolgait, de nem jöttek be a gazda számításai. Annak ellenére, hogy Sári élvezte a programot, Alfonz végig unta a társaságát.

Bea a nem mindennapi kezdés után a tanyán is folytatta a nyomulást. Egyfolytában a lányok határait feszegette viselkedésével. Egy közös autóút alatt például Rita kijelentette: egy napot ad annak, hogy robbanni fog a bomba a csajok között, ha Bea továbbra is így folytatja. Magabiztossága nem volt alaptalan, ugyanis a gazdával többször is közelebb kerültek egymáshoz, akár az autóutak alatt, akár a Gyilkos-tó közepén, ahol élete egyik „legkomolyabb” randiján csókolózhatott Alfonzzal. 


A gazda ráadásul bevallotta, hogy tetőtől talpig ápolná őt. Bár Bea sokszor hangoztatta, hogy konzervatív lánynak tartja magát, erre többször is rácáfolt. Az egyik randira menet például azonnal rávetette magát a férfira, amint kettesben maradtak.

Beával ellentétben, Alfonz és Rita között nem alakultak ki komolyabb érzelmek, de a gazda azért elismerte, hogy lát valamit a lányban. Ezért is töltött el egy romantikus vacsorát vele, ami mindkettőjük számára vízválasztó volt.

A legnagyobb hatást azonban Encinek sikerült elérnie Alfonznál, így ő lett a végső kiválasztott, akit a gazda egy spanyolországi álomrandival lepett meg. A kezdetek mesebeli hangulatban teltek, első estéjüket egy üveg bor társaságában töltötték. Másnap reggel Enci le sem tudta volna tagadni, hogy mi történt kettejük között a zárt ajtók mögött, mert minden az arcára volt írva. Elmentek jetskizni és egy romantikus vacsorát is együtt töltöttek, ahol Enci úgy érezte, a gazda nem teljesen őszinte vele, ezért rákérdezett, hogy mi történt közte és Bea között a csónakázáskor.


A válasz nem érte váratlanul a lányt, a történtek mégis rányomták a bélyeget a kapcsolatukra. Barcelonából hazatérve Enci és Alfonz Budapesten találkoztak Nádai Anikóval, hogy meséljenek neki az álomutazásról és kettejük kapcsolatáról. A beszélgetés azonban csúnya véget ért: Alfonz faképnél hagyta Encit és hazaindult Erdélybe.

A sikerszéria folytatódik! A Házasodna a gazda 2023-ban is bebizonyítja, hogy nincs lehetetlen és egy koránt sem hagyományos társkereső műsorban is sikerülhet megtalálni az igaz szerelmet. Ezen az oldalon várjuk a gazdák jelentkezését a műsorba!

#Házasodna a gazda#rtl#RTL Klub#alfonz gazda#cikk#videók#tanya#társkeresés

Címlapról ajánljuk