Házasodna a gazda

Lajos és Laci ellopták a show-t? – Ezek voltak a legjobb pillanataik a Házasodna a gazdában

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 19. 16:19

Zsolt gazda két segítője a párkereső reality nélkülözhetetlen figuráivá váltak az 5. évadban. Bohókás és őszinte személyiségükkel egyből belopták magukat a nézők és a gazda kegyeiért küzdő lányok szívébe. Bár egyikőjük sem volt főszereplő, így is számos emlékezetesen pillanatot okoztak mindenkinek.

A kezdetek

Zsolt gazda feltűnésével párhuzamosan két – azóta már legendássá vált – segítője is színre lépett a műsorban. Lajos és Laci persze nemcsak a tanyán felmerülő feladatokban segítették Zsoltot, hanem a megfelelő hölgy kiválasztásában is. A rapid randikra is együtt készültek a gazdával: míg Lajos a ceglédi roppanós hot-dogokért felelt, addig Laci koktélokat kevert a lányoknak.


Persze a romantika szele őket is meglegyintette néha, főleg Lacit, aki már az első pillanatban kiszemelte magának Hajnit, és kitartóan udvarolt neki. Többször is kereste a lány társaságát, odaült mellé és még egy ismerősének is elújságolta, hogy mennyire odavan érte.

Laci kukkolása

Telt-múlt az idő a farmon, és Laciban egyre inkább égett a vágy, hogy közelebb kerülhessen a lányokhoz. A kellő bátorságot ekkor azonban még nem gyűjtötte össze az ismerkedéshez, ezért eleinte csak távcsővel kukkolta Zsolt gazda fürdőruhában civódó jelöltjeit.

Lajos kezelésbe vette Bibit

Lajos szerencsésebb volt, hiszen többször is testközelből élvezhette a lányok társaságát. Például amikor ellátta Bibi sérülését, miközben Zsolt és Ivi a szalmabálákat mászták meg az egyik randevújukon.

Laci félmeztelenül köszöntötte Zsolt gazda udvarlóit

A harmadik hétre Laci is összekapta magát, és nagy merészen félmeztelenül kívánt jó reggelt a lányoknak. A gazda hölgyjelöltjei imádták a „előadást”, és a lakókocsi ablakából biztatták Lacit, hogy folytassa.

Így fegyelmezte volna Lajos Bibit

Az idő előrehaladtával Lajos kapcsolata annyira elmélyült a lányokkal, hogy délutáni programként lovagolni is kivitte őket. Lídia és Bibi nagyon jól teljesítettek lóháton, viszont Lajosnak kicsit sok volt Bibi „szövegelése”, ezért hamar elcsitította. Az adásból kimaradt jelenetből az is kiderült, hogy a lányok egy puszival hálálták meg a lovaglást oktatójuknak.


A sikerszéria folytatódik! A Házasodna a gazda 2023-ban is bebizonyítja, hogy nincs lehetetlen és egy koránt sem hagyományos társkereső műsorban is sikerülhet megtalálni az igaz szerelmet. Itt várjuk a gazdák jelentkezését a műsorba!

#Házasodna a gazda#rtl#RTL Klub#lajos#laci#zsolt gazda#segítő#legjobb pillanatok#best of#Bulvár

Címlapról ajánljuk