Házasodna a gazda

„Top tízes vagyok” – ezek voltak Bea legemlékezetesebb pillanatai a Házasodna a gazdában

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 19. 16:28

Magabiztos aranyköpések és szemérmetlen flörtölés? Alfonz gazda párjelöltje mindent megtett, hogy megszerezze magának a férfit, a végső döntéshez vezető útja éppen ezért megannyi felejthetetlen pillanatot hozott.

Alfonz gazda erdélyi tanyáján már a lányok érkezése is rendhagyó volt: a párjelöltek hangosan énekelve, egy traktoron ülve jelentek meg, amit a gazda barátja, Előd vezetett. Bea már ekkor felhívta magára a figyelmet, hiszen itt hangzott el az azóta már szállóigévé vált mondata:

Én úgy gondolom, nagyon magabiztos vagyok: ránézek a külsőmre, és top tízes vagyok. Engem a többi csaj nem érdekel, hiszen az Alfonz miatt jöttem. Nekem nincsenek vetélytársaim.

Emlékezetes belépője után nem is volt meglepő, hogy a randizásban is legalább ennyire magabiztosan lépett a tettek mezejére. Első alkalommal a tehénfejés után, reggeli közben kezdett el flörtölni Alfonzzal. A többi lány már ekkor sem nézte jó szemmel Bea viselkedését, pedig ekkor még nem is tudták, hogy mi vár rájuk a következő hetekben.


Alfonz azonnal vette a jeleket, és elsőként Beát vitte el randizni a közeli domboldalra. A lány számára már az is kihívást jelentett, hogy eljusson a találkozó helyszínére, de hosszas beszélgetés után végül összebújva zárták a napot, aminek a többiek nem igazán örültek.


Ahogy annak sem, hogy Bea egyfolytában a határaikat feszegette viselkedésével. Egy közös autóút alatt például Rita kijelentette: egy napot ad annak, hogy robbanni fog a bomba a csajok között, ha Bea továbbra is így folytatja. Ekkor már Enci türelme is fogytán volt, saját bevallása szerint nem sok kellett sok ahhoz, hogy előjöjjön belőle az állat.


Bár Bea sokszor hangoztatta, hogy konzervatív lánynak tartja magát, erre többször is rácáfolt. Az egyik randira menet például azonnal rávetette magát a férfira, amint kettesben maradtak.

Én egy igazi predátor vagyok. Aki tetszik, azt nagyon szeretem becserkészni, úgyhogy csak idő kérdése, és olyan élményt adok neki, amit soha nem fog elfelejteni

– helyezte kilátásba.


Úgy néz ki, hogy az autóutak mindig felkavarták Bea érzéseit, ugyanis az első csókjuk is egy ilyen alkalommal történt meg.

Kezdek nem bírni magammal

– bukott ki Beából.


Lopott csókok, extrém nyomulások és emlékezetes mondatok ide vagy oda, a végső kiválasztásnál Alfonz gazda úgy döntött, hogy másra vágyik. Az álomrandira Encit hívta el magával, így Bea csalódottan, de a döntésbe beletörődve távozott a tanyáról.

A sikerszéria folytatódik! A Házasodna a gazda 2023-ban is bebizonyítja, hogy nincs lehetetlen és egy koránt sem hagyományos társkereső műsorban is sikerülhet megtalálni az igaz szerelmet. Ezen az oldalon várjuk a gazdák jelentkezését a műsorba!

#Házasodna a gazda#rtl#RTL Klub#bea#best of#legjobb pillanatok#5. évad#alfonz gazda#csók#flört#Bulvár

Címlapról ajánljuk