Házasodna a gazda

Alfonz gazda faképnél hagyta Encit, Zsolt gazda és Lídia pedig már a családot tervezgetik – Így ért véget a Házasodna a gazda 5. évada

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 16. 22:47

Péter gazda és Andi nagy reményekkel vágnak bele a közös jövőjükbe, Zsolt gazdánál és Lídiánál már a gyerekvállalás is szóba került, Alfonz gazda pedig elviharzott az étteremből, miután Enci próbára tette a türelmét. Drámákkal, életre szóló emlékekkel és heves érzelmekkel zárult a Házasodna a gazda idei évada.

Alfonz és Enci álomrandija, bár felhőtlenül telt, a lány mégis úgy érezte, hogy a gazda nem teljesen őszinte vele, ezért rákérdezett, hogy mi történt közte és Bea között a csónakázás alatt. A válasz nem érte váratlanul, a történet ugyanakkor rányomta a bélyeget a kapcsolatukra.

Egy fél lépést talán hátrébb léptem tőle

– árulta el a lány Alfonz vallomása után. Ez pedig talán a kezdete volt egy olyan feszültségnek, ami Magyarországra visszatérve tetőzött csak igazán. Barcelonából hazatérve ugyanis Enci és Alfonz Budapesten találkoztak Nádai Anikóval, hogy beszámoljanak neki az álomutazásukról és a kapcsolatukról, a beszélgetés azonban csúf véget ért.

Nekem ennyi elég volt

– viharzott el Alfonz gazda az étteremből, ahol Anikó próbálta faggatni a fiatalokat. 

Andi és Péter is igyekeztek minél mélyebben megismerni egymást az álomrandi alatt. Óriási élményekkel tértek haza Svájcból és mindez reménységgel töltötte el a gazdát. Azt viszont be kellett látnia, hogy választottja különleges bánásmódot igényel, ami némileg gondterheltté tette. Miután visszatértek az álomrandiról, Nádai Anikó is kifaggatta a svájci utazásról hazatért párost, így kiderült, hogy mit éreznek egymás iránt és az is, hogyan tervezik a jövőt. Egy biztos: ha esküvőre kerül a sor, Anikó garantáltan rajta lesz a vendéglistán.


Zsolt és Lídia kapcsolata is révbe ért, a hollandiai utazásuk sem telhetett el – a Zsoltnál már megszokottá vált – poénok nélkül. Az étterembe látogatva a gazda először összekeverte a tacót az osztrigával, ami vicces helyzetet szült a Lídiával közös álomrandin. Zsolt a felismerés után annyit fogyasztott az afrodiziákumból, hogy kellőképpen pasisnak érezze magát ahhoz, hogy megpróbáljon közelebb kerülni választottjához.

„Eléggé fickósnak érzem magam” – mondta Zsolt gazda, miközben felfűtött hangulatban kísérte Lídiát a hotelszobába. Bár a gazdának végül a földön kellett aludnia, így is a jövőjüket tervezgették az álomrandi utolsó napján. „A páromnak tekintelek” – jelentette ki a férfi.


És hogy hogyan tovább? Zsolt és Lídia megbeszélték, hogy egyiküknek sem jelent problémát a távolság, mindketten úgy érzik, hogy van esélyük egy közös jövőre, a kérdés már csak az, hogy kialakulnak-e azok az érzések, amik szükségesek a folytatáshoz. Már arról is szó esett, hogy közös gyermekeiknek Lajos és Laci lesz a bébiszittere. Ezt Nádai Anikónak árulták el, amikor a műsorvezető ellátogatott a tanyára, hogy kiderítse, hogyan sikerült az álomrandijuk.

Ezzel pedig véget ért a Házasodna a gazda ötödik évada. Az utolsó epizód végén Zsolt gazda két segédje, Lajos és Laci köszönte meg a nézőknek, hogy nyomon követték az idei évadot, és remélik, hogy hamarosan ők is szerelembe esnek.

Szeretnénk mink is megtalálni a párunkat

– búcsúzott el Laci és Lajos.


Búslakodásra azonban semmi ok, a sikerszéria folytatódik! 

A Házasodna a gazda 2023-ban a 6. évadával folytatódik, a jelentkezés pedig már elindult. Itt a lehetőség, hogy az egyedülálló gazdák országos társkereső hirdetést adjanak fel! Ide kattintva tudsz jelentkezni a társkereső reality hatodik évadába!

#Házasodna a gazda#rtl#RTL Klub#alfonz gazda#vera gazda#péter gazda#utolsó adás#vége#társkereső#álomrandi

Címlapról ajánljuk