Házasodna a gazda

Alfonz gazda helyre rakta Beát, Zsolt gazda pedig hősies tettével lenyűgözte Bibit

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 14. 22:46

Izgalmakból a Házasodna a gazda 13. részében sem volt hiány: Bibi és Zsolt randizni mentek, Klaudia és Péter egy közös városnézésen alatt romantikáztak, Alfonz pedig elköszönt Ritától.

Klaudia és Péter egy idilli városnézésen voltak, ami annyira jól sikerült, hogy a lány el is sírta magát. A gazda ugyanis mindvégig olyan romantikus és figyelmes volt vele, amitől könnyek szöktek a szemébe.  A randit csak tetőzte, hogy a tériszonyos gazda egy kis egymáshoz simulásért és lábfogdosásért cserébe még azt is bevállalta, hogy felmegy a magasba Klaudiával.


Zsolt gazda úgy döntött, hogy Bibit hívja el magával lovat vásárolni és a lányt büszkeséggel töltötte el, hogy megismerhette a gazda üzletember oldalát is. Természetesen ez a program sem telhetett el kalandok nélkül: a vásárlás alatt elszabadult az egyik ló, amit végül Zsolt segítségével sikerült befogniuk. A gazda hőstette után Bibiből azonnal előtörtek az anyai ösztönei.


Alfonz gazda délelőttje meghitt hangulatban telt, ugyanis a gazda egy templomi mise előtt mutatta be a lányokat családjának. A délután viszont már nem volt ennyire békés: Rita hazaküldése mellett Alfonznak még Beával is meg kellett küzdenie. A lány majd kiugrott a bőréből, amikor megtudta, hogy Alfonz hazaküldte a legnagyobb ellenségét, a gazda azonban nem hagyta szó nélkül a viselkedését.

Te is ugyanilyen eséllyel hazamehettél volna


– intette csendre Alfonz a kárörvendő lányt.


Érdemes követni a Házasodna a gazda csütörtöki részét is, ugyanis Alfonz, Zsolt és Péter gazda végre megnevezik azokat a szerencsés hölgyeket, akiket magukkal visznek egy álomrandira.

Nézd a társkereső realityt minden hétköznap 21:10-től az RTL Klubon, vagy nézd vissza az adásokat az RTL Moston!

#Házasodna a gazda#rtl#RTL Klub#zsolt gazda#alfonz gazda#péter gazda

Címlapról ajánljuk