Házasodna a gazda

Zsolt gazdát lebuktatták a lányok, Vera gazda pedig hazaküldte Tomit

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 13. 22:46

Alfonz gazda és Enci egyre közelebb kerülnek egymáshoz, Ági úgy döntött, nem küzd tovább Péter gazdáért, Vera gazda elküldte utolsó jelöltjét is, Zsolt gazda pedig két hölgyet is ugyanazzal a csajozós dumával próbált megcsókolni.

Alfonz gazda kegyeiért már csak két lány versenyez és úgy néz ki, hogy Encivel egyre inkább egymásra találtak. A lány saját bevallása szerint nem viseli túl jól, hogy mással is meg kell küzdenie a gazda kegyeiért, a medveles alkalmával azonban mégis egymáshoz érve kuporodtak össze Alfonzzal.


Péter is rátért a keményebb témákra Andinál, akit arról kérdezett, hogyan tudná megerősíteni a közöttük lévő plátói kapcsolatot. A gazda Ágival sem bánt kesztyűs kézzel, annak ellenére sem, hogy állítása szerint megvan benne minden, amire vágyik egy hölgyben. A gazda végül egy hosszabb beszélgetés után ráhagyta a döntést, hogy marad-e vagy távozik a tanyáról. Ági végül még a versenytársait is meglepte, amikor közölte: nem marad tovább.


Zsolt gazda továbbra is fürdőzik a tanyájára költözött hölgyek figyelmében és kihasznál minden percet, amit velük tölthet. Így történhetett meg az is, hogy két jelöltjét is ugyanazzal a csajozós dumával próbálta megcsókolni. Mindössze néhány perc különbséggel Hajnival és Lídiával is elhitette, hogy valami a szemébe ment, csak azért, hogy közel kerülhessen hozzájuk. A lányok azonban rájöttek a turpisságra és utólag kibeszélték Zsoltot. Hajni ennek ellenére is elment randevúzni a gazdával és egy felemelő délutánt töltöttek el közösen a csúszdaparkban. A gazda beismerte, hogy elkezdett érezni valamit a lány iránt, aki mindeközben a távolba révedve figyelte a naplementét. Mialatt Zsolt gazda és Hajni együtt töltötték a délutánt, Lajos lovagolni tanította a tanyán maradt lányokat, akik puszival hálálták a lovaglást oktatójuknak. Ide kattintva nézheted meg az adásból kimaradt jelenetet!


Amíg a többi gazda megállás nélkül keresi a végső befutót, Vera gazda számára véget ért az ismerkedés. Utolsó jelöltje, Tomi remegő kezekkel ült előtte, amikor Vera közölte vele, hogy hiányolja a határozottságát, ezért jobbnak látja, ha inkább hazamegy.

Valamit nagyon csúnyán félreértelmeztem


– nyilatkozta Tomi a kikosarazása után.

A Házasodna a gazda következő részében Zsolt olyat tesz, ami kiveri a biztosítékot a vele egy autóban utazó csajoknál, Alfonz gazda három csinos lánnyal jelenik meg a vasárnapi misén, Péter gazda pedig Andival randizik.

Nézd a társkereső realityt minden hétköznap 21:10-től az RTL Klubon, vagy nézd vissza az adásokat az RTL Moston!

#Házasodna a gazda#rtl#RTL Klub#zsolt gazda#alfonz gazda#vera gazda#péter gazda#cikk#összefoglaló

Címlapról ajánljuk