Házasodna a gazda

Többen is sírva és csalódottan távoztak a Házasodna a gazdából

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 9. 9:18

Vera, Zsolt és Alfonz meghozták a döntésüket és kiválasztották azokat a jelölteket, akiknek pakolniuk és menniük kellett a tanyáikról. A vallomások után volt, aki zokogva és megviselten hagyta maga mögött a vidéki élet és egy új szerelem lehetőségét.

Úgy tűnik, Péter gazda egyre közelebb került egyik kiszemeltjéhez, Klaudiához. A randevújuk során összefont kezekkel beszélgettek és igyekeztek mindent megosztani egymással. Klaudia ráadásul igazán megnyílt, hiszen egy megrázó múltbeli élményéről is mesélt a gazdának, akinek ezután világossá vált , hogy jelöltje miért ennyire bizalmatlan az emberekkel. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen brutális emléket osztott meg Klaudia, akkor kattints a videóra!


Verának eközben nehéz döntést kellett meghoznia, Hiszen végső búcsút vett egyik udvarlójától, Krisztiántól, aki egy ajándékkal köszönt el a gazdától. Vera szerint csak a lovak iránti szeretetük kötötte össze őket, így hamar egyértelművé vált számára, hogy nem fog működni a kapcsolatuk.

Zsolt gazda is kemény napot tudhatott maga mögött, ugyanis önszántából hazaküldte Ivit, akit nagyon váratlanul ért a bejelentés. Panninak már kevésbé volt szomorú a helyzete, ugyanis a gazda ezúttal őt vitte randizni. Zsolt egy különleges helyszínt választott ki a romantikázáshoz: azon a helyen igyekezett jobban megismerni Pannit, ahol életében először csókolózott.


Erdély látványos lankáit is búcsúkönnyek itatták át, ugyanis Alfonznak is meg kellett hoznia egy nehéz döntést.  A többi gazdához hasonlóan neki is búcsút kellett intenie az egyik jelöltnek, mégpedig Sárinak. A lányt hidegvízként érte, hogy Alfonz őt küldte el: szomorúság és düh lett úrrá rajta a gazda döntése után.


A Házasodna a gazda következő részében Péter gazda randira hívja Ágit, Tomi őszinte vallomást tesz Vera gazdának, akit Krisz is félrehív, Zsolt gazda pedig begyűjt még egy csókot az egyik lánytól.

Nézd minden hétköznap 21:10-kor a Házasodna a gazdát az RTL Klubon, vagy nézd vissza az epizódokat az RTL Moston!

#Házasodna a gazda#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk