Házasodna a gazda

Fogytán a türelem a gazdák háza táján: Alfonz választottjainál pattanásig feszült a húr, Tomi pedig csókot várt volna Verától

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 9. 22:39

Péter gazda randira hívta Ágit, Tomi őszinte vallomást tett Vera gazdának, Krisz könnybe lábadt szemmel távozott a tanyáról, Bea pedig szembesült a fizikai munka nehézségeivel. Ez történt a Házasodna a gazda 10. részében!

Tomi a romantikus randevún őszintén vallott érzéseiről Verának, akit egy igazi álomnőnek tart. A srác egyedül azt sajnálta, hogy így ért véget a beszélgetés.

Egy csóknak jobban örültem volna


– mesélte. Vera és Tomi összehangját látva és saját érzéseinek védelme érdekében Krisz komoly döntést hozott. Önszántából távozott a tanyáról, ezzel feladva a küzdelmet a gazda kegyeiért. A férfi könnyeit visszafojtva vallotta be, hogy két évébe telt, mire kiheverte felesége halálát, ezért nem szeretne visszazuhanni abba az állapotba, amit Ica elvesztésekor érzett.


Péter gazda ezúttal Ágit hívta el egy mélyebb beszélgetésre. A randi során azonban voltak olyan kérdések, amiket a Prágában élő feleségjelölt nem gondolt még át, ez pedig bizonytalanságérzetet keltett a gazdában.

Alfonz gazda tanyáján Bea továbbra is rendszeresen túlfeszíti a húrt a lányoknál, olyannyira, hogy Rita egy napot ad annak, hogy robban majd a bomba a csajok között, ha Bea továbbra is így folytatja. Enci türelme szintén fogytán van, saját bevallása szerint nem sok kell ahhoz, hogy előjöjjön belőle az állat riválisának kihívó viselkedése miatt. Alfonznak azonban sikerült kitalálnia egy programot, amivel kicsit letörheti Bea szarvait. A fűkaszálás kezdetekor Bea büszkén magára vállalta a gép kezelését, később viszont szembesült az ijesztő élővilággal és inkább rábízta a munkát a gazdára.


A Házasodna a gazda jövő heti részeiben lassan elérkezünk az álomrandikhoz, de előtte még Péter gazda elhamarkodott lépést tesz, elcsattan az első csók Alfonz és Bea között, Zsolt gazda feleségjelöltjei pedig menyasszonyként tündökölnek majd.

Nézd a társkereső realityt minden hétköznap 21:10-től az RTL Klubon, vagy nézd vissza az adásokat az RTL Moston!

#Házasodna a gazda#rtl#RTL Klub#alfonz gazda#vera gazda#péter gazda#zsolt gazda#összefoglaló#cikk

Címlapról ajánljuk