Házasodna a gazda

Bea ráhajtott Alfonzra, a bikinis lányok között kirobbant a cicaharc – ez történt a Házasodna a gazda nyolcadik részében

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 7. 22:40

Vera azonnal egy hullámhosszra került Tomival a randijukon, Zsolt gazda kiszemeltjei fürdőruhára vetkőztek, Péter gazda befogta dolgozni a hölgyeket, Alfonz gazda jelöltjei pedig nem győzték a szemüket forgatni Bea és a gazda flörtölése láttán.

Vera bogácsi tanyáján csalódások és fellángoló érzelmek határozták meg a hangulatot. Megtörtént ugyanis Krisztián és Vera első randija, ami nem a tervek szerint sült el. Bár a férfi nagyon élvezte a lovagoltatást, Vera számára kiderült, hogy Krisztián mégsem annyira tapasztalt ebben, mint ahogy azt először gondolta. Mivel Vera nem érezte, hogy meglenne köztük az összhang, inkább csak barátként tud tekinteni Krisztiánra. 


Ellenben Tomival, aki egy romantikus piknikkel vette le a lábáról Vera gazdát. A párjelölt kitalálta álmai nőjének gondolatát és egy olyan programot szervezett, ami helyszínben és társaságban is túlszárnyalta az eddigieket.

Péternél már nem volt ilyen felhőtlen az öröm, ugyanis a gazda kitalálta, hogy kicsit megdolgoztatja a hölgyeket. Ági például értetlenül állt a számukra kiosztott feladatok előtt. Állítása szerint annyira azért nem keres magának párt, hogy bármit megtegyen érte.

Zsolt gazda tanyáján a munka helyett inkább a pihenésé volt a főszerep. A lányok ledobták a textilt, hogy a bőrük teljes felületén élvezhessék a nap forró sugarait. Ennek talán Laci örült a legjobban, aki végig egy távcsővel kukkolta a fürdőruhás lányokat. 


A békés napozgatás és koktélozás azonban hamar cicaharcba fulladt, miután Bibi kikelt magából. Emellett azért a randik is folytatódtak. Ezúttal Ivin volt a sor, hogy lenyűgözze Zsoltot. Miután Kövesdy módra megmászták a szalmabálákat, a lány hamar üzleti szempontokkal és távlati célokkal rukkolt elő a gazdánál, aki emiatt elbizonytalanodott kettejük jövőjét illetően.

Az erdélyi gazda jelöltjei közül már csak Sári maradt, akivel Alfonz még nem töltött el egy romantikus délutánt vagy estét, ezért a férfi úgy döntött, hogy most pótolja az elmaradását. Fenyőrügy szedés volt a program, ami alatt annyira megunta Alfonz a lány társaságát, hogy hamar rövidre zárta a randit és inkább visszavitte Sárit a többiekhez. 


Beával viszont egyre közelebb kerülnek egymáshoz, főleg, hogy a lány egyfolytában a többiek jelenlétében flörtöl vele.

Kicsit sok a ruha még rajtad


– hangzott el Alfonz szájából, akinek végül az ölében landoltak Bea hosszú lábai. A többiek pedig nem győzték a szemüket forgatni a flörtölés láttán.

A Házasodna a gazda következő részében Péter gazda kézen fogva andalog egyik jelöltjével, a többi gazda pedig elbúcsúzik egy-egy párkeresőtől. 

További részletek csütörtökön 21:10-től a Házasodna a gazda következő részében az RTL Klubon!

#Házasodna a gazda#rtl#RTL Klub#összefoglaló#cikk#alfonz gazda#vera gazda#péter gazda#zsolt gazda#randevú

Címlapról ajánljuk