Házasodna a gazda

Durván összekaptak Vera udvarlói és elcsattant az első csók a Házasodna a gazdában

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 6. 22:43

Krisz és Krisztián egymásnak ugrottak, Zsolt gazda és Lídia első randija csókkal végződött, Alfonz gazda kijelentése pedig sokkolta Encit. A társkereső-reality 7. epizódja is egy igazi érzelmi hullámvasút volt.

Erdélyben folytatódtak a randevúk. Alfonz gazda úgy döntött, most Encit rabolja el, hogy jobban megismerjék egymást. A lánynak randi közben egekbe szökött az adrenalinszintje Alfonz mellett, aki egy nem mindennapi helyszínre vitte jelöltjét. A beszélgetés azonban már kevésbé volt ínyére, Alfonz ugyanis kijelentette, hogy nem feltétlenül szeretne egyfolytában a leendőbeli párjával lenni. A lány a beszélgetés után kifakadt az interjúban:

Akkor mit szeretne?


Vera gazda tanyáján sem csillapodnak a kedélyek. „Paraszt” és „született nulla” – a két Krisztián hangos szóváltásba keveredett egymással, majd megfogadták, hogy mostantól 300 kilométer távolságot fognak tartani.


Zsolt gazda tanyáján szintén előtörtek az indulatok. Bibi biztosra vette, hogy volt valami Zsolt és Lídia között a randevújukon, ugyanis mindketten titkolóztak, miután visszatértek a többiekhez. Bibi egyébként nem alaptalanul akadt ki, Zsolt gazda ugyanis teljesen elolvadt Lídia forró, játékos és érzéki csókjától a randi végén, amit ide kattintva tudsz visszanézni.

Érdemes követni a Házasodna a gazda 8. részét is, amiben Vera gazda randira megy Tomival, Péter gazda befogja a jelöltjeit dolgozni, Alfonz gazda pedig megunja a randit, miközben a többi lány egymásnak feszül.

 

Nézd minden hétköznap 21:10-kor a Házasodna a gazdát az RTL Klubon, vagy nézd vissza az epizódokat az RTL Moston!

#Házasodna a gazda#rtl#RTL Klub#alfonz gazda#vera gazda#péter gazda#zsolt gazda#cikk#összefoglaló

Címlapról ajánljuk