Házasodna a gazda

Vera gazda nem kíváncsi tovább Andrásra, Péter gazda jelöltjét az ájulás kerülgette, Zsolt gazda pedig felmérte a hölgyek testi adottságait

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 5. 22:43

Izgalmakkal indult a társkereső-reality második hete, ugyanis Zsolt gazda már belevetette magát az ismerkedésbe, Vera gazda randipartnere hoppon maradt, és Péter gazda kiválasztotta a végső jelöltjeit.

Péterhez megérkeztek az utolsó hölgyek is, akik mindent bevetettek, hogy elrabolják a gazda szívét. Egyik jelöltjének, Klaudiának ez akarva-akaratlanul is sikerült, ugyanis egy ponton bejelentette, hogy nem érzi jól magát, ezért megnyert egy rövid sétát Péterrel. Ekkor persze azonnal elindultak a spekulációk a lányok körében, ugyanis volt, aki szerint Klaudia csak megjátszotta a rosszullétet, hogy felhívja magára Péter figyelmét. Végül a hölgy jobban lett, a gazda pedig megnevezte azokat a párjelölteket – köztük Klaudiát is – akikkel a továbbiakban is szívesen folytatná az ismerkedést. Ezzel egyidőben hazaküldte a többieket, akikkel nem sikerült megtalálnia a közös hangot. Ha kíváncsi vagy, hogy hogyan reagáltak Péter gazda döntésére a hazaküldött lányok, akkor kattints ide!


Zsolt gazda egyre inkább beleveti magát az ismerkedésbe. Úgy gondolta, hogy ezúttal lovagolni viszi kiválasztottjait. Mielőtt lóhátra ülhettek volna a lányok, természetesen átmozgatta őket az esetleges sérülések elkerülése érdekében. Azonban nem titkolta, hogy a bemelegítés mellett a gömbölyű formák felmérése is célja volt.

Fogyatkoznak Vera kiválasztottjai, ugyanis egy rosszul elsült randi után úgy döntött a gazda, hogy lezárja az ismerkedést Andrással. Ha kíváncsi vagy, hogy hogyan fogadta a hoppon maradt udvarló a gazda döntését, akkor kattints a videóra!


Érdemes figyelemmel követni a keddi adást is, ugyanis elcsattan az első csók Zsolt gazda és az egyik lány között, Alfonz gazda összezavarja egyik jelöltjét, Vera gazda kiakad, Péter gazda pedig a családalapításról beszélget egyik választottjával.

Nézd minden hétköznap 21:10-kor a Házasodna a gazdát az RTL Klubon, vagy nézd vissza az epizódokat az RTL Moston!

#Házasodna a gazda#rtl#RTL Klub#összefoglaló#cikk#alfonz gazda#vera gazda#péter gazda#zsolt gazda

Címlapról ajánljuk