Házasodna a gazda

Vera gazda kellemetlen perceket élt át második randiján, közben egy újabb gazda is megismerkedhetett a jelöltjeivel

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 2. 22:43

Alfonz és Bea összebújva zárták a randevújukat, Péter gazda végre személyesen is találkozhatott a hozzá jelentkező hölgyekkel, Zsolt gazdát pedig selymes ruhájával ejtette rabul az egyik kiválasztottja.

Zsolt gazda tanyáján a lányok elfoglalták végső szállásukat. A gazda egyik kiválasztottja, Ivi, az ide vezető úton szinte észre sem vette, hogy a többi lány is az autóban ül velük, ezért bensőséges titkokat osztott meg a gazdával, akit teljesen elvarázsolt a lány öltözéke.

Vera gazda háza táján folytatódtak a randevúk, most Andráson volt a sor, hogy levegye a lábáról, ezért egy borozóba vitte randizni. A gazda azonban nem volt elragadtatva sem a helyszíntől, sem randipartnere hozzáállásától, sőt a beszélgetésük gyorsan rávilágított arra is, hogy lehet „nem pálya” számára ez a férfi. 


Miközben Vera kellemetlen perceket töltött a randevún, Krisz a gazda birtokán vallotta be vetélytársainak, hogy városi ficsúrként tájidegennek érzi magát a tanyán. Saját bevallása szerint ő inkább szeret szoliba járni és edzeni, ezért szerinte Verának nem egy ilyen nagyvárosi férfira van szüksége.

Ezzel párhuzamosan Erdélyben is felpörögtek az események. Alfonz gazda randevúra vitte Beát, aki számára már az is kihívást jelentett, hogy eljusson a találkozó helyszínére. Hosszas beszélgetés után Alfonz és a lány végül egymás karjaiban végezték, amit a többi lány nem nézett jó szemmel.


Péter gazda tanyájára pedig megérkeztek a hölgyek, így végre ő is személyesen találkozhatott azokkal a nőkkel, akik a levelük alapján belopták magukat a szívébe. A gazda egyébként palackpostát is kapott a szerelmes levelek között, amit csodálkozva nyitott fel. A rejtélyes üvegcsében egy égetett szélű papíron lapult a neki szánt üzenet. Péternél a jelöltek között voltak magabiztos hölgyek és egy macskás nő is, aki annyira biztos volt abban, hogy több napig marad, hogy még a cicáját is magával vitte. Azonban akadt olyan is, akinek már a gazdához vezető út is kihívást jelentett: többször elesett a fűben a cipője és nagy bőröndje miatt.


Érdemes lesz követni a Házasodna a gazda hétfői epizódját is, ugyanis Krisz hangos szóváltásba keveredik egyik vetélytársával, illetve több csók is elcsattan a gazdák és jelöltjeik között.

Nézd minden hétköznap 21:10-kor a Házasodna a gazdát az RTL Klubon, vagy nézd vissza az epizódokat az RTL Moston!

#Házasodna a gazda#rtl#RTL Klub#vera gazda#alfonz gazda#péter gazda#zsolt gazda#cikk#társkeresés#összefoglaló#ötödik adás

Címlapról ajánljuk