Házasodna a gazda

Furcsa ajándékokat és különös szerelmes leveleket is kaptak a társkeresők – elindult a Házasodna a gazda 5. évada

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 30. 15:55

Hétfőn este elstartolt a táskereső reality 5. évada. Az első epizódban Vera gazdasszony és Alfonz gazda megismerhette azokat a jelölteket, akik csak azért érkeztek, hogy meghódítsák a szívüket.

A gazdákhoz néha furcsa, vagy éppen érdekes ajándékokkal érkeztek a párjelöltek. Volt a terítéken sámándob, használt plüss és összenyomódott krémes is. Ebben a videóban megnézheted, hogy milyen ajándékokat kapott Vera gazdasszony és Alfonz gazda.

Alfonz gazdánál azonban nemcsak az ajándékozás, hanem a lányok megérkezése is rendhagyó volt. A párjelöltek hangos énekléssel és megannyi reménnyel érkeztek a tanyára egy a traktoron ülve, amit a gazda barátja, Előd vezetett.


Vera udvarlói bár nem traktorral érkeztek, így is izgalmas helyzetekbe kerültek. Míg Csaba félrehívta Verát, hogy a gazdasszony beavassa őt a lovak világába, addig a rapid randi során Örs és Krisztián egymás társaságát keresték – barátkozni kezdtek és csajozós tippeket osztottak meg egymással ahelyett, hogy a gazdasszony szívéért küzdöttek volna.


A Házasodna a gazda második részében tovább folytatódik a gazdák története: Alfonz gazdánál fellángolt a tűz, Vera gazdasszony egyik udvarlója pedig teljesen kiakad. Az izgalmak mellett pedig többek között az is kiderül, hogy kiket választ majd Vera és Alfonz.


Az első adás extra tartalmait se hagyd ki, ugyanis ezekből a videókból az is kiderül, Alfonz és Vera levélbontása hogyan reagálnak a szerelmes üzenetekre a levélbontás után. 

 

Nézd minden hétköznap 21:10-kor a Házasodna a gazdát az RTL Klubon, vagy nézd vissza az epizódokat az RTL Moston!

#Házasodna a gazda#rtl#RTL Klub#alfonz gazda#vera gazdasszony#társkeresés#első adás#cikk

Címlapról ajánljuk