Házasodna a gazda

Augusztus 29-én indul a Házasodna a gazda!

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 15. 9:00

Az RTL Klub nagysikerű társkereső realityjének 5. évada nyár végétől minden hétköznap este lesz látható a csatornán.  Az epizódok az RTL Most platformon is megtekinthetők. 

Augusztus 29-től az RTL Klubon négy gazda párkeresését követhetik nyomon a nézők. Vera, Alfonz, Péter és Zsolt gazda végre találkozhatnak azokkal a társra vágyó jelentkezőkkel, akik szeretnének velük megismerkedni. A műsor idén is minden hétköznap este lesz látható, így napi rendszerességgel követhetik nyomon a nézők a szerelmi szálak alakulását.

Az első adásokban, a rapid randik láthatóak majd. A gazdák ismét a saját birtokukon fogadják a levelek alapján kiválasztott hölgyeket és urakat. A szingli párkeresők tehát egyből megtapasztalhatják a vidéki élet különleges miliőjét. A kiválasztottak pedig az első találkozást követően ott is maradhatnak a gazdánál. Az idei évadban az erdélyi Alfonz gazda is vállalkozott arra, hogy kamerák előtt keressen párt, így a műsor idén ismét határokon átívelő lesz.

A műsorvezető, Nádai Anikó, igyekszik hasznos tanácsokkal és útmutatással ellátni a gazdasszonyt és gazdákat a párkeresés útvesztőjében.

Házasodna a gazda, augusztus 29-től minden hétköznap az RTL Klubon! A műsor epizódjai az RTL Most platformon is megtekinthetők.  

#Házasodna a gazda#RTL Klub#bejelentés#indul#társkereső#reality#rtl most

Címlapról ajánljuk