házasodna a gazda

Öt dolog, amit valószínűleg te sem tudtál Nádai Anikóról

Hamberger DávidHamberger Dávid

2022. április 26. 12:36

Bemutatkoztak a házasodni vágyó gazdák, akik a társkereső reality vadonatúj évadában keresik majd az igaz szerelmet. De nem csak őket ismerhettük meg közelebbről. Nádai Anikóról, a Házasodna a gazda műsorvezetőjéről is kiderült pár érdekesség, miközben a gazdákkal beszélgetett. Összegyűjtöttük a legérdekesebb tényeket, amiket lehet, hogy még te sem tudtál az RTL Klub műsorvezetőjéről.

1. Kislányként féltékeny volt, ha új férfi lépett be anyukája életébe

Amikor Péter gazda kisfiára terelődött a téma, Anikó kíváncsian tette fel a kérdést, hogy nem lesz-e féltékeny, ha majd új hölgy bukkan fel apja életében.

„Magamból indulok ki, mert én soha nem engedtem anyukámat sehová, ő csak az enyém volt! Nem jöhetett hozzánk senki, úgyhogy velem elég nehéz volt” – magyarázta Anikó.

A gazda viszont megnyugtatott minden jelentkezőt: az ő fia nem féltékeny típus.

2. Laktózérzékenység miatt nem fogyaszt házi tehéntejet

Hanna gazdasszony nagycserei birtokán több szarvasmarha is éldegél, akik különlegesen magas zsírtartalmú, 8-9 százalékos tejet adnak. Erre reagálva Anikó bevallotta, neki sajnos nem számít, milyen tejet adnak, ugyanis laktózérzékeny, és csak egyfajtát fogyaszt.

3. Konfliktuskerülő és nem tud nemet mondani

Anikó megtalálta a közös pontot Zsolt gazdával: mindketten igyekeznek elkerülni a konfliktust, és ha nem muszáj, inkább nem mondanak nemet. Azt is elárulta, párjával, Hajmásy Péterrel ebben különböznek egymástól – de pont így egészítik ki egymást.

4. Anikónak vasutasnak kellene lennie?

Róbert gazda sokféle zöldséget termeszt, de ha egyet kéne választania akkor egyértelműen a répa a favorit. Ez a szerelem még az óvodában kezdődött, ahol répa volt a jele, majd szenvedélye a szántóföldön folytatódott – minden évben 13 hektárnyi területen termeszti kedvenc zöldségét. Erre reagálva Anikó elárulta, hogy neki pedig vonat volt a jele, vagyis ezek alapján, vasutasnak kellene lennie.

5. Egyszer kecskét nyert egy tombolán

Vera gazdasszony 20 évvel ezelőtt egy csikóval gazdagodott a szilveszteri tombolának köszönhetően. Ezek után több sem kellett, eldöntötte, hogy a nyeremény elajándékozása helyett inkább megteszi az első lépéseket a saját gazdaságának beindítása felé. A műsorvezető ennek kapcsán elmesélte, ő egy kecskét nyert egyszer hasonló módszerrel. Az viszont nem derült ki, hogy mi lett az állat sorsa.

 

Gazdasszonyaink és gazdáink mind a szerelmet keresik. Van, aki még csak most kezdi bontogatni a szárnyait, és van, aki már sokszor megégette magát. Egy dolog mégis közös bennük: hisznek abban, hogy vár még rájuk a boldogság. Ide kattintva nézheted meg a gazdák bemutatkozó videóit és jelentkezz a kiszemeltedhez! 

#házasodna a gazda #nádai anikó#házasodna a gazda#rtl klub#gazda#gazdasszony#társkereső#érdekesség

Címlapról ajánljuk