Házasodna a gazda

Október 19-én indul a Házasodna a gazda!

rtl.hurtl.hu

2020. október 6. 9:00

Az RTL Klub nagysikerű társkereső realityjének 3. évada 2020 őszén minden hétköznap este lesz látható a csatornán. 

 

 

 

Október 19-től az RTL Klubon egy gazdasszony és négy gazda párkeresését követhetik nyomon a nézők. Betti gazdasszony, Peti, Szabolcs, Roland és Pisti gazda végre találkozhatnak azokkal a társra vágyó jelentkezőkkel, akik szeretnének velük megismerkedni. A műsor ezúttal minden hétköznap este lesz látható, így napi rendszerességgel követhetik nyomon a nézők a gazdák párkeresését. 
Változás még az előző évadokhoz képest, hogy a rapid randik nem egy külső helyszínen zajlanak. Idén a gazdák saját otthonukban fogadják a levelek alapján kiválasztott hölgyeket és urakat, így sokkal több idejük lesz az ismerkedésre. A szingli párkeresők bőrönddel érkeznek, hiszen lesz, aki az első találkozást követően ott is maradhat a gazdánál és lehetőséget kap arra, hogy megtapasztalja a vidéki élet különleges miliőjét. 

 

 

A műsorvezető Nádai Anikó, idén is igyekszik tanácsokkal és útmutatással ellátni a gazdasszonyt és gazdákat a párkeresés útvesztőjében. 
Házasodna a gazda, október 19-től minden hétköznap 21:05-től az RTL Klubon! A műsor epizódjai visszanézhetők az RTL Most+ platformon.   
 

#Házasodna a gazda#nádai anikó#rtl#RTL Klub#indulás#premier#október#szabolcs gazda#roland gazda#pisti gazda#peti gazda#betti gazdasszony#kezdés#3. évad#reality#társkereső

Címlapról ajánljuk