Házasodna a gazda

Misi gazda még egy tüntetésen is tud csajozni ..

rtl.hurtl.hu

2019. június 18. 7:30

Misinek kevés lehetősége és ideje van ismerkedni, de tavaly, amikor beomlott az almapiac, elment tüntetni Vásárosnaménybe, és kiszúrt valakit a tömegből.

A 35 éves, nyíracsádi gazda azt mondja magáról, nyitottnak tűnik, de valójában zárkózott. Az internetes ismerkedést kizárja teljesen, ezért ott próbál ismerkedni, amerre éppen jár és keresi a hozzá hasonlókat. Tavaly, amikor összeomlott az almapiac, elmentek tüntetni Vásárosnaménybe az üzem elé. Gondolta megnézi, milyenek a gazdatársai és a tömeg közepén meglátott egy nagyon szép lányt.
 

„Átgázoltam a tömegen, odamentem mellé, azon gondolkodtam, vajon milyen témával tudok ismerkedni? Ha már almával jöttünk, mondom, nem lesz itt nehéz dolgom, akkor az almáról kezdünk el beszélgetni” – mesélte Misi gazda, akinek ebből a találkozásból kapcsolata is lett.


Íme az adásból kimaradt jelenet!
 


Misi első barátnője stewardess volt, végül azért nem maradtak együtt, mert a lány külföldre akart menni, Misi viszont itthon építgette a gazdaságát. Még nem érezte egyetlen nőnél sem, hogy feleségül akarja venni. Soha nem csalt meg senkit, szereti a tiszta és egyenes dolgokat, a félrelépéssel pedig szerinte magát is becsapja az ember. Azért jelentkezett a műsorba, hogy megtalálja az igazit.
 

„Jövendőbelimnek azt tudom ígérni, hogy nem lesz mellettem egy unalmas perce sem, a mindennapjait fel fogom dobni, minden pillanatába egy kis desszertet, érdekességet fogok becsempészni. Mert én ilyen vagyok.”


Ha olyan férfira vágyik, aki sikeres, szellemes, érzelmes és kedves, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/misi oldalon, vagy küldje Viberen Misi nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra! A Gúthi-erdő grófja csak Önre vár!
 

#Házasodna a gazda#misi gazda#nádai anikó#tüntetés#csajozás#extra videó#adásból kimaradt jelenet#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk