Házasodna a gazda

Balázs gazda megmutatta, mi vár arra, aki őt választja

rtl.hurtl.hu

2019. június 16. 15:00

A Házasodna a gazda párkeresője végigvezette a falun és a gazdaságon a műsor háziasszonyát, Nádai Anikót.

Balázs gazda 32 éves, állatszeretete gyerekkora óta töretlen, ezért érettségi után agráregyetemre ment, diploma után pedig bele is vágott az állattenyésztésbe. Elsősorban marhái vannak, de a saját bocijából soha nem enne. Egy kicsi Vass megyei faluban, Szergényben él, itt nőtt fel, itt vannak a barátai, szereti a csendet, a természetet, ezért nem is akar innen elmenni.
 

 „Én a faluhoz vagyok szokva és itt is szeretnék maradni” – mondta Balázs gazda Nádai Anikónak, majd megmutatta a falut, ahol él.


Mutatjuk az adásból kimaradt jelenetet!
 


Balázsnak eddig csak hosszú kapcsolatai voltak, ragaszkodó, hősszerelmes típusnak tartják a barátai és a családja. A szüleivel nagyon jó a kapcsolata, biztonságérzetet adnak a számára. De nagyon vágyik már egy nőre, akivel ő is családot alapíthat.
 

„Szeretnék egy normális, dekoratív, okos, értelmes hölgyet, aki szereti ezt a falusi környezetet, a friss levegőt, a természetet, az állatokat, a növényeket, engem… nem utolsó sorban”mondta Balázs gazda Nádai Anikónak.


Ha úgy gondolja, hogy Ön lesz Balázs tökéletes társa, akkor jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/balazs oldalon, vagy küldje Viberen Balázs nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!
 

#Házasodna a gazda#balázs gazda#nádai anikó#falu#extra videó#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk