Házasodna a gazda

Niki gazdasszony szomszédokra nem, de egy férfira nagyon vágyik

rtl.hurtl.hu

2019. június 13. 17:30

A semmi közepén elterülő tanya a gazdasszony gyerekkori álma volt, most már csak egy társ hiányzik az életéből.

Niki 32 éves, két és fél éve költözött ki a városból egy piliscsabai tanyára, ahol az állatokon kívül nincs senki más, de ő itt érzi igazán jól magát. Tanyája környékén csak erdő és mező van, sehol egy lélek, ami miatt mindenki azt kérdezi tőle, hogy nem fél-e a semmi közepén egyedül, nőként. Szerinte azonban nincs mitől tartania. Gyerekkori álma vált valóra azzal, hogy ilyen helyen lakhat.
 

Niki tanyáján vannak lovak, kecskék, kutya és bárányok, akik közül az egyik igazán különleges. Mivel pónival élt együtt sokáig, ő is póninak képzelte magát. De amikor Niki szerzett neki egy férjet, akkor rájött, hogy ő valójában bárány és önmagára talált.
 

Íme az adásból kimaradt jelenet a bárány történetéről!


Niki egy mobilházban él a gazdaság területén, áram csak akkor van, és a víz is csak akkor folyik a csapból, ha megy az aggregátor.
 

„Mindig szerettem volna, ha egy férfi szerenádot ad nekem, szerintem az olyan romantikus” – mesélte Niki a mobilház teraszán ülve, a naplemente fényében.


Elárulta, hogy kérték már meg a kezét, de semmi romantikus nem volt abban, ahogyan ezt tették és nem is lett belőle házasság. Két nagy szerelme volt életében és vonzódik az idősebb férfiakhoz. „Vezetni egy kicsit egymást új utak felé, új dolgokat tanulni, ezt én nagyon élvezem” – árulta el Niki arról, hogy mi az oka annak, hogy az idősebbek érdeklik.
 

Olyan férfit keres, akivel megoszthatja a mindennapjait, családot tervezhet vele és szerelmes tud lenni belé, és aki viszontszereti őt.
 

Ha úgy érzi, Ön az, aki Niki oldalán megtalálná a boldogságot, ne habozzon! Jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/niki oldalon, vagy küldje Viberen Niki nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!
 

#Házasodna a gazda#niki gazdasszony#nádai anikó#bárány#póni#extra videó#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk