Házasodna a gazda

Botond gazda az állatainak kerített már párt, most ő következik

rtl.hurtl.hu

2019. június 12. 16:05

Az igazi cowboy komolyan veszi a gazdaság lakóinak párosítását, de nem az alapján választ férjet a malacának, hogy ki a legerősebb alfahím.

A 32 éves, vácrátóti lovastanya tulajdonosa 60 állatot gondoz 3 hektáron. A lótenyésztés a fő profilja, de foglalkozik versenyképzéssel, westernlovaglással is. A lovak mellett bárányok, kecskék, baromfik, malacok is élnek a tanyáján.

„Szívemen viselem az állatoknak az életét, rengeteg olyan állat található nálunk, aki vagy valamilyen kacifántos úton került hozzánk vagy ténylegesen megmentettük őt” – mondta Botond gazda, aki legutóbb a malacának keresett férjet. De nem a szép, életerős kandisznót hozta el, hanem Hötykét, a kis fogyatékos malacot, akinek kihívást jelent borulás nélkül sétálni az ólban.

Nézze meg az adásból kimaradt jelenetet!


Botond néhány éve kiköltözött a lovardából, mert esélyt akar adni annak, hogy a magánélete sínre kerüljön. Egy home ranch-et szeretne, ahol van helye a családnak. Botond gazda olyan lányt keres, aki a lovardában és az otthoni életben is a társa tudna lenni. Egy olyan lányt, akivel megbeszélheti a mindennapi életét, de más közös témáik is vannak. Akinek van egy víziója, tudja, hogy merre tart az élete és ebbe az életbe ő is be tud társulni.

Ha úgy érzi, hogy Ön az, aki Botond oldalán megtalálná a boldogságot, ne habozzon, jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/botond oldalon, vagy küldje Viberen Botond nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!
 

#Házasodna a gazda#botond gazda#nádai anikó#állatok#malac#disznó#adásból kimaradt jelenet#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk