Havazin

Borbély Ricsi új mentort kapott

rtl.hurtl.hu

2015. január 30. 14:16

Az X-Faktorban még Alföldi Róbert szárnyai alá tartozott a sípályákon azonban már egy másik mentor Nagy Feró vette kezelésbe Borbély Ricsit, aki életében először vágott neki a havas hegyeknek.

Borbély Ricsi mindenben benne volt: életében először halált megvető bátorsággal indult neki, golyóban a szlovák lejtőknek, majd együtt főzött a nemzet csótányával. Sikerült egy születésnapi bulit is rögtönözniük az ünnepelt Nagy Feró tiszteletére. Persze a gitár is előkerült, a koncert pedig fergeteges volt. Miután egy oktató is kezelésbe vette, nem lehetett ráismerni hősünk technikájára, aki ezen felbátorodva részt vett egy fáklyás sízésen, majd megélt a jég hátán is, levezetésként pedig egy őrült szánkó-rodeóra vállalkozott.

A Szlovák Turisztika Hivatal meghívására a turisztikai szakma egyetlen síbajnokságán, a Mondial Biztosító Turizmus Sí és Snowboard Kupa versenyein is tiszteletünket tettük, de ez csak a bemelegítés lesz. A Havazinban felidézzük Miklós Edit sítörténelmi dobogós helyezésének emlékezetes pillanatait, melyet a St Moritz-i Világkupa lesiklás futamában csodálhattunk. Nyilatkozott nekünk a verseny végén a boldog dobogós, akinek szenzációs teljesítménye bejárta az egész világot. Többszáz tévétársaság számolt be arról, hogy a magyar lány megszerezte országa első Világkupa-pódiumos helyezését. De megszólal az Edit előtt végző két klasszis is, a győztes svájci Lara Gut és a második osztrák Anna Fenninger is.

A Magyar Sí Szövetség ügyvezető elnökével pedig esélyt latolgatunk a jövő héten kezdődő alpesi sí világbajnokság előtt, ahol a Havazin kamerái is jelen lesznek.

 Havazin szombaton 12:25-kor a Havazinban, az RTL Klubon!

A havas magazin adásait visszanézheted az RTL Moston.

További információk a www.havazin.hu-n!

Címlapról ajánljuk